Κέιν: «Δεν αποκλείω να φτάσω τα 100 γκολ με την Αγγλία»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κέιν: «Μπορεί να φτάσω και τα 100 γκολ με την εθνική Αγγλίας»
Ο Χάρι Κέιν δεν απολαμβάνει εδώ και μερικές ημέρες το ρεκόρ του πρώτου σκόρερ όλων των εποχών με την εθνική Αγγλίας και δεν αποκλείει και το να σπάσει το φράγμα των 100 γκολ με το εθνόσημο.
Διαβάστε το στο Μέσι: Ξεπέρασε τα 100 γκολ με την Αργεντινή
Το φράγμα των 100 γκολ έσπασε χθες το βράδυ με την Αργεντινή ο Λιονέλ Μέσι αφού με τα τρία τέρματα που πέτυχε στη φιλική αναμέτρηση με την Κουρακάο έφτασε τα 102 .
Διαβάστε το στο thebest.grΚέιν: «Δεν αποκλείω να φτάσω τα 100 γκολ με την Αγγλία»
Κέιν: «Δεν αποκλείω να φτάσω τα 100 γκολ με την Αγγλία»
28/03/2023
Ο Χάρι Κέιν έγινε πλέον ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Αγγλίας φτάνοντας τα 55 γκολ, ξεπερνώντας το ρεκόρ του Γουέιν Ρούνεϊ με τα 53 τέρματα. Έτσι, ο αρχηγός των «λιονταριών» φαίνεται ότι έχει βάλει έναν νέο στόχο με την εθνική και αυτός είναι να φτάσει και τα 100 τέρματα με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.
«Είμαι ακόμα νέος, είμαι 29 ετών, είμαι ακόμα σε φόρμα και δυνατός. Θέλω να παίξω για την Αγγλία όσο περισσότερο μπορώ. Σε κάθε παιχνίδι που υπάρχει θα δίνω τον εαυτό μου. Θα το κάνουμε βήμα-βήμα. Το επόμενο βήμα θα είναι η προσπάθεια να φτάσουμε στα 60. Τα
Διαβάστε το στο filathlos.grΚέιν: «Μπορεί να φτάσω και τα 100 γκολ με την εθνική Αγγλίας»
Ο Χάρι Κέιν δεν απολαμβάνει εδώ και μερικές ημέρες το ρεκόρ του πρώτου σκόρερ όλων των εποχών με την εθνική Αγγλίας και δεν αποκλείει και το να σπάσει το φράγμα των 100 γκολ με το εθνόσημο.
Διαβάστε το στο to10.gr