Συνεδριάζει την Τετάρτη 29 Μαρτίου το ΚΥΣΕΑ υπό την προεδρία Μητσοτάκη

19:50 - 28/03/2023

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει, αύριο Τετάρτη και ώρα 10:00, στην τακτική συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ). The post Συνεδριάζει την Τετάρτη 29 Μαρτίου το ΚΥΣΕΑ υπό την προεδρία Μητσοτάκη appeared first on OnAlert.

Διαβάστε Περισσότερα στο onalert.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συνεδριάζει αύριο υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη το ΚΥΣΕΑ

Αμέσως μετά θα λάβει μέρος μέσω τηλεδιάσκεψης στη δεύτερη σύνοδο κορυφής της «Διάσκεψης για τη Δημοκρατία» κατόπιν πρόσκλησης του Τζο Μπάιντεν

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Συνεδριάζει σήμερα το ΚΥΣΕΑ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Συνεδριάζει σήμερα το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ) υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Το ΚΥΣΕΑ θα συνεδριάζει στις 10:00 το πρωί, και πρόκειται για τακτική συνεδρίαση. Επίσης στις 13:00 ο Πρωθυπουργός θα λάβει μέρος μέσω τηλεδιάσκεψης στη δεύτερη σύνοδο κορυφής της «Διάσκεψης για τη Δημοκρατία», κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν. To άρθρο Συνεδριάζει σήμερα το ΚΥΣΕΑ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό

Ημέρα συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ σήμερα, υπό τον πρωθυπουργό.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Συνεδριάζει αύριο υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη το ΚΥΣΕΑ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει, αύριο Τετάρτη και ώρα 10:00, στην τακτική συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ). Στις 13:00 ο πρωθυπουργός θα λάβει μέρος μέσω τηλεδιάσκεψης στη δεύτερη σύνοδο κορυφής της «Διάσκεψης για τη Δημοκρατία», κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συνεδριάζει την Τετάρτη το ΚΥΣΕΑ – Παρών ο πρωθυπουργός

ΚΥΣΕΑ: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει, αύριο Τετάρτη και ώρα 10:00, στην τακτική συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ). Στις 13:00 ο πρωθυπουργός θα λάβει μέρος μέσω τηλεδιάσκεψης στη δεύτερη σύνοδο κορυφής της «Διάσκεψης για τη Δημοκρατία», κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν. Ειδήσεις σήμερα Το άρθρο Συνεδριάζει την Τετάρτη το ΚΥΣΕΑ – Παρών ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Συνεδριάζει αύριο υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη το ΚΥΣΕΑ

Συνεδριάζει αύριο υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη το ΚΥΣΕΑ ekomninou Tue, 28/03/2023 - 21:15

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ υπό την προεδρία του Κυρ. Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει την 10:00η, στην τακτική συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ). Την 13:00η μεσημβρινή ο πρωθυπουργός θα λάβει μέρος μέσω τηλεδιάσκεψης στη δεύτερη σύνοδο κορυφής της «Διάσκεψης για τη Δημοκρατία», κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ υπό την προεδρία του Κυρ. Μητσοτάκη on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Συνεδριάζει αύριο υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη το ΚΥΣΕΑ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει, αύριο Τετάρτη και ώρα 10:00, στην τακτική συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ). Στις 13:00 ο πρωθυπουργός θα λάβει μέρος μέσω τηλεδιάσκεψης στη δεύτερη σύνοδο κορυφής της «Διάσκεψης για τη Δημοκρατία», κατόπιν πρόσκλησης [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Συνεδριάζει αύριο υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη το ΚΥΣΕΑ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει, αύριο Τετάρτη και ώρα 10:00, στην τακτική συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ). Στις 13:00 ο πρωθυπουργός θα λάβει μέρος μέσω τηλεδιάσκεψης στη δεύτερη σύνοδο κορυφής της «Διάσκεψης για τη Δημοκρατία», κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ  Ειδήσεις σήμερα Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google […]

Διαβάστε το στο myvolos.net

Συνεδριάζει σήμερα το ΚΥΣΕΑ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Νέα συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου.Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει σήμερα, στις 10:00, στην τακτική συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ). Στην προηγούμενη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, στις 8 Φεβρουαρίου 2023, κεντρικό ζήτημα ήταν η ολοκλήρωση της διαδικασίας προμήθειας των συστημάτων SPIKE με την υπογραφή των συμβάσεων, στις οποίες προβλέπεται αυξημένη συμμετοχή της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας. Υπενθυμίζουμε ότι στις 18 Μαρτίου, με ομόφωνη απόφασή του το ΚΥΣΕΑ, προχώρησε στον ορισμό του νέου αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, του αντιστρατήγου Λάζαρου Μαυρόπουλου. Το «παρών» θα δώσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, καθώς και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, όπως και οι Α

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Συνεδριάζει την Τετάρτη το ΚΥΣΕΑ, υπό την προεδρία του Κυρ. Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει, αύριο Τετάρτη και ώρα 10:00, στην τακτική συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ).

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό

Ημέρα συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ σήμερα, υπό τον πρωθυπουργό. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα Τετάρτη 29 Μαρτίου θα προεδρεύσει, στις 10:00, στην τακτική συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ). Στις 13:00 ο Πρωθυπουργός θα λάβει μέρος μέσω τηλεδιάσκεψης στη δεύτερη σύνοδο κορυφής της «Διάσκεψης για τη Δημοκρατία», κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο […] The post Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onalert.gr

Σε ρόλο «ANADOLU» το ισπανικό «HUAN CARLOS»: Πως τα F-16 Viper και τα F-4 της ΠΑ «βύθισαν» το ισπανικό αεροπλανοφόρο

CENTCOM: Καταρρίψαμε ASBM των Χούθι – Στόχος του πλοίο με πλήρωμα 18 Αμερικανούς και 4 Έλληνες

Καιρός σήμερα: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές τοπικές βροχοπτώσεις – Δείτε αναλυτικά

Σαν σήμερα: Το 1941 οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τη Χαλκίδα και εισβάλλουν στην Αττική

Πρόγραμμα «ΑΙΓΙΣ»: Σημαντική η συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων στην Πολιτική Προστασία

Σομαλία: Η τουρκική κορβέτα TCG Kinaliada ελλιμενίστηκε στο λιμάνι του Μογκαντίσου [pics, vid]