Ανδρουλάκης για πρωθυπουργία: «Απέναντί σε Μητσοτάκη και Τσίπρα έχω ένα συγκριτικό πλεονέκτημα»
21:02 - 28/03/2023
«Υποψήφιοι πρωθυπουργοί είναι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί» δήλωσε και πρόσθεσε για τον ίδιο, ότι «δεν έχω κυβερνήσει και δεν έχω καταστρέψει τη χώρα»
Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανδρουλάκης: Απέναντι σε Μητσοτάκη και Τσίπρα έχω συγκριτικό πλεονέκτημα. Δεν έχω κυβερνήσει και δεν έχω καταστρέψει τη χώρα
Τον εαυτό του στο «κάδρο» των υποψήφιων πρωθυπουργών σε μια κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις εκλογές έβαλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Τρίτης (28/03), επιμένοντας στο ούτε Μητσοτάκης, ούτε Τσίπρας.Τον εαυτό του στο «κάδρο» των υποψήφιων πρωθυπουργών σε μια κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις εκλογές έβαλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Τρίτης (28/03), επιμένοντας στο ούτε Μητσοτάκης, ούτε Τσίπρας.Ειδικότερα, σε ερώτηση για το πρόσωπο του πρωθυπουργού σε κυβέρνηση συνεργασίας, ο κ. Ανδρουλάκης […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr