Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε σπίτι στην Επανομή – Κινδύνευσε οικογένεια με τρία παιδιά

07:52 - 29/03/2023

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τετάρτης (29.3.2023) στην πυροσβεστική, όταν ξέσπασε φωτιά σε σπίτι στην Επανομή της Θεσσαλονίκης.  Σύμφωνα με τον ANT1, η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 3 τα ξημερώματα στην Θεσσαλονίκη, ενώ εκείνη την ώρα κοιμόταν στο σπίτι μια οικογένεια με τρία παιδιά, ηλικίας 3, 4 και 12 ετών. Οι γονείς σημείωσαν ότι την ... Περισσότερα To άρθρο Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε σπίτι στην Επανομή – Κινδύνευσε οικογένεια με τρία παιδιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιά σε μονοκατοικία στη Χαλκιδική: Κινδύνευσε οικογένεια με τρία παιδιά

Στις φλόγες τυλίχτηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης μία μονοκατοικία μεταξύ των ορίων της Επανομής και της Νέας Ηράκλειας Χαλκιδικής. Πληροφορίες του thestival αναφέρουν ότι στο σπίτι διέμενε οικογένεια με τρία μικρά παιδιά και όλοι τους κατάφεραν να εγκαταλείψουν την κατοικία, αμέσως μόλις αντιλήφθηκαν τις φλόγες. Η φωτιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, λίγο μετά τις 4:00 και επί τόπου έσπευσαν για την κατάσβεση τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έξι πυροσβέστες. Η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο χωρίς να έχει επεκταθεί σε άλλα κτήρια.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε μονοκατοικία στην Επανομή – Κινδύνευσε οικογένεια με τρία παιδιά

Θεσσαλονίκη: Στις φλόγες τυλίχτηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, μία μονοκατοικία μεταξύ των ορίων της Επανομής και της Νέας Ηράκλειας Χαλκιδικής. Η πυρκαγιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, λίγο μετά τις 04:00 και επί τόπου έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις. Η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο χωρίς να καταφέρει να επεκταθεί σε άλλα σημεία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε μονοκατοικία στην Επανομή – Κινδύνευσε οικογένεια με τρία παιδιά εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Θεσσαλονίκη: Στις φλόγες μονοκατοικία κοντά στην Επανομή – Κινδύνεψε οικογένεια με τρία παιδιά

Στις φλόγες τυλίχτηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, μία μονοκατοικία μεταξύ των ορίων της Επανομής και της Νέας Ηράκλειας Χαλκιδικής.Στις φλόγες τυλίχτηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, μία μονοκατοικία μεταξύ των ορίων της Επανομής και της Νέας Ηράκλειας Χαλκιδικής.Η πυρκαγιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, λίγο μετά τις 04:00 και επί τόπου έχουν σπεύσει και επιχειρούν για την κατάσβεση τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έξι πυροσβέστες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thestival.gr από το […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες – Κινδύνευσε οικογένεια με τρία παιδιά! (φωτό & βίντεο)

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε σε μονοκατοικία στις 3 τα ξημερώματα στην Επανομή Θεσσαλονίκης. Την ώρα που ξέσπασε η φωτιά μέσα στο σπίτι βρισκόταν μια οικογένεια με τρία παιδιά, ηλικίας 3, 4 και 12 ετών. Σύμφωνα με την μητέρα ενώ κοιμόντουσαν άκουσαν κάποιους θορύβους. Σηκώθηκαν, είδαν έντρομοι την φωτιά και άμεσα βγήκαν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε μονοκατοικία στην Επανομή - Σώθηκε τελευταία στιγμή οικογένεια με 3 παιδιά

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική από φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε κατοικία στην Επανομή ΘεσσαλονίκηςΣτις φλόγες τυλίχτηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, μία μονοκατοικία στην Επανομή Θεσσαλονίκης.  Η πυρκαγιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, λίγο μετά τις 04:00 και επί τόπου έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις. Η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο χωρίς να καταφέρει να επεκταθεί σε άλλα σημεία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι διέμενε οικογένεια με τρία μικρά παιδιά και όλοι τους κατάφεραν να εγκαταλείψουν την κατοικία, αμέσως μόλις αντιλήφθηκαν τις φλόγες. Τα παιδιά είναι ηλικίας 3, 4 και 12 ετών.  

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Θεσσαλονίκη: Στις φλόγες παραδόθηκε μονοκατοικία οικογένειας με τρία παιδιά

Μια μονοκατοικία τυλίχθηκε στις φλόγες στη Θεσσαλονίκη. Στις φλόγες τυλίχτηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, μία μονοκατοικία μεταξύ των ορίων της Επανομής και της Νέας Ηράκλειας Χαλκιδικής. Η πυρκαγιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, λίγο μετά τις 04:00 και επί τόπου έχουν σπεύσει και επιχειρούν για την κατάσβεση τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έξι πυροσβέστες. […] The post Θεσσαλονίκη: Στις φλόγες παραδόθηκε μονοκατοικία οικογένειας με τρία παιδιά appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι