Ξάνθη: Βρέθηκε ο ιερέας που ήταν αγνοούμενος

08:08 - 29/03/2023

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του ιερέα του Πετροχωρίου Ξάνθης, πατέρα Γεώργιου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τη Δευτέρα (27.03.2023)/ Ο ιερέας εντοπίστηκε ζωντανός και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και στην οικογένεια του. Σύμφωνα με το xanthinea.gr, το πρωί της Τρίτης έγινε η δήλωση εξαφάνισής του στην Αστυνομία και ξεκίνησε μια μεγάλη κινητοποίηση για ... Περισσότερα To άρθρο Ξάνθη: Βρέθηκε ο ιερέας που ήταν αγνοούμενος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξάνθη: Βρέθηκε ο ιερέας που είχε εξαφανιστεί

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του ιερέα του Πετροχωρίου Ξάνθης τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τη Δευτέρα (27/03). Ο πατέρας Γεώργιος εντοπίστηκε ζωντανός. Ο ιερέας, όπως μεταδίδει το xanthinea.gr οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και στη συνέχεια στην οικογένεια του. Η δήλωση της εξαφάνισης του έγινε την Τρίτης (28/3) και άμεσα ξεκίνησε μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του. Αρχικά, εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του, ένα λευκό αγροτικό φορτηγάκι, στην περιοχή της Σταυρούπολης και έτσι οι έρευνες των Αρχών επικεντρώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή, με πυροσβέστες, αστυνομικούς και εθελοντές να «χτενίζουν» την περιοχή.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ξάνθη: Βρέθηκε ο ιερέας που ήταν αγνοούμενος

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του ιερέα του Πετροχωρίου Ξάνθης, πατέρα Γεώργιου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τη Δευτέρα (27.03.2023)/Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του ιερέα του Πετροχωρίου Ξάνθης, πατέρα Γεώργιου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τη Δευτέρα (27.03.2023)/Ο ιερέας εντοπίστηκε ζωντανός και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και στην οικογένεια του. Σύμφωνα με το xanthinea.gr, το πρωί της Τρίτης έγινε η δήλωση εξαφάνισής του στην Αστυνομία και ξεκίνησε μια μεγάλη κινητοποίηση […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ξάνθη: Βρέθηκε ο ιερέας που ήταν αγνοούμενος

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του ιερέα του Πετροχωρίου Ξάνθης, πατέρα Γεώργιου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τη Δευτέρα (27.03.2023) Το άρθρο Ξάνθη: Βρέθηκε ο ιερέας που ήταν αγνοούμενος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Γαλλία: Παρουσία αστυνομικών έξω από κάθε εκκλησία ενόψει Πάσχα υπό τον φόβο τρομοκρατικής επίθεσης

Η αφρικανική σκόνη «έπνιξε» Αττική και Κρήτη – Σταδιακή υποχώρηση από το απόγευμα, δείτε εικόνες

Ο Τάιλερ Μάκμπεθ επέστρεψε στην Ελλάδα για την ορκωμοσία του Στέφανου Κασσελάκη

Ακρίβεια: Συγκρατήθηκε ο δείκτης εξέλιξης τιμών στα σουπερμάρκετ τον Φεβρουάριο 2024

Τελικός Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό: Όλα δείχνουν κεκλεισμένων των θυρών – Ο Άρης δεν δέχθηκε το ΟΑΚΑ

Κατά 12,7% μειώθηκε ο όγκος της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας τον Δεκέμβριο 2023