Λευτέρης Λαζάρου: Δεν βλέπω Masterchef, δεν γίνεσαι μάγειρας σε 40 ημέρες

10:12 - 29/03/2023

«Δεν γίνεται μέσα σε έναν κύκλο 30-40 ημερών να γίνεις μάγειρας», λέει ο Λευτέρης Λαζάρου. Στο πλαίσιο των Happy Tasty Awards 2023, ο Λευτέρης Λαζάρου απάντησε για το MasterChef, ενώ ο Χριστόφορος Πέσκιας αποκάλυψε ένα αστείο περιστατικό. «Όχι, δεν βλέπω MasterChef γιατί είναι σε ώρες που δεν… Κάτι τρέιλερ πετυχαίνω στο ζάπινγκ. Όχι, δεν βλέπω. ... Περισσότερα To άρθρο Λευτέρης Λαζάρου: Δεν βλέπω Masterchef, δεν γίνεσαι μάγειρας σε 40 ημέρες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λευτέρης Λαζάρου: Δεν βλέπω MasterChef – Σε 40 μέρες δεν γίνεσαι μάγειρας

Δεν βλέπει MasterChef ο Λευτέρης Λαζάρου όπως είπε στους δημοσιογράφους στο πλαίσιο των Happy Tasty Awards 2023. «Όχι, δεν βλέπω MasterChef γιατί είναι σε ώρες που δεν… Κάτι τρέιλερ πετυχαίνω στο ζάπινγκ. Όχι, δεν βλέπω. Δεν φτάνουν οι γνώσεις από ένα τηλεοπτικό ριάλιτι για να γίνει κάποιος μάγειρας» είπε. «Η μαγειρική θέλει πολύ χιλιόμετρο. Δεν γίνεται μέσα σε έναν κύκλο 30-40 ημερών να γίνεις μάγειρας. Μάγειρας, το σεφ αφήστε το», είπε ο Λευτέρης Λαζάρου. Ο Χριστόφορος Πέσκιας από την πλευρά του, αποκάλυψε ένα αστείο περιστατικό που του είχε συμβεί. «Μου είχε παραγγείλει κάποιος σούσι και μου επέστρεψε το πιάτο γιατί το ψάρι ήταν… ωμό. Τι να του πω; Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Λευτέρης Λαζάρου για MasterChef : Σε 40 μέρες δεν γίνεσαι μάγειρας

Δεν βλέπει MasterChef ο Λευτέρης Λαζάρου όπως είπε στους δημοσιογράφους στο πλαίσιο των Happy Tasty Awards 2023. «Όχι, δεν βλέπω MasterChef γιατί είναι σε ώρες που δεν… Κάτι τρέιλερ πετυχαίνω στο ζάπινγκ. Όχι, δεν βλέπω. Δεν φτάνουν οι γνώσεις από ένα τηλεοπτικό ριάλιτι για να γίνει κάποιος μάγειρας» είπε. «Η μαγειρική θέλει πολύ χιλιόμετρο. Δεν […] The post Λευτέρης Λαζάρου για MasterChef : Σε 40 μέρες δεν γίνεσαι μάγειρας appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σύλληψη 40χρονου στην Θεσσαλονίκη για revenge porn και κακοποίηση της συντρόφου του - Απειλούσε και τις κόρες της

Γαλλία: Παρουσία αστυνομικών έξω από κάθε εκκλησία ενόψει Πάσχα υπό τον φόβο τρομοκρατικής επίθεσης

Η αφρικανική σκόνη «έπνιξε» Αττική και Κρήτη – Σταδιακή υποχώρηση από το απόγευμα, δείτε εικόνες

Ο Τάιλερ Μάκμπεθ επέστρεψε στην Ελλάδα για την ορκωμοσία του Στέφανου Κασσελάκη

Ακρίβεια: Συγκρατήθηκε ο δείκτης εξέλιξης τιμών στα σουπερμάρκετ τον Φεβρουάριο 2024

Τελικός Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό: Όλα δείχνουν κεκλεισμένων των θυρών – Ο Άρης δεν δέχθηκε το ΟΑΚΑ