Κορονοϊός: Αλλάζουν οι συστάσεις του ΠΟΥ για τα εμβόλια – Ποιοι δεν θα κάνουν άλλη δόση

11:22 - 29/03/2023

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εκτίμησε ότι οι υγιείς ενήλικες δεν χρειάζονται επιπλέον δόση εμβολίων κατά της covid-19, πέρα από τον βασικό εμβολιασμό και μία αναμνηστική δόση, καθώς τα οφέλη για την υγεία τους από περαιτέρω δόσεις είναι μικρά. Για όσους είναι κάτω των 60 ετών με μέσο κίνδυνο για την υγεία τους, όπως και […] Το άρθρο Κορονοϊός: Αλλάζουν οι συστάσεις του ΠΟΥ για τα εμβόλια – Ποιοι δεν θα κάνουν άλλη δόση εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορονοϊός: Ανατροπή από τον ΠΟΥ για τα εμβόλια - Ποιοι δεν χρειάζεται πλέον να κάνουν

Για ποιες ομάδες δεν αλλάζει τίποτα όσον αφορά στα εμβόλια κατά του κορονοϊού.Σε νέες συστάσεις αναφορικά με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού προχώρησε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), ανατρέποντας όλα όσα γνωρίζαμε έως τώρα. Ειδικότερα, ο ΠΟΥ εκτίμησε ότι οι υγιείς ενήλικες δεν χρειάζονται επιπλέον δόση εμβολίων κατά της covid-19, πέρα από τον βασικό εμβολιασμό και μία αναμνηστική δόση, καθώς τα οφέλη για την υγεία τους από περαιτέρω δόσεις είναι μικρά. Για όσους είναι κάτω των 60 ετών με μέσο κίνδυνο για την υγεία τους, όπως και για τα παιδιά και τους εφήβους 6 μηνών με 17 ετών με συννοσηρότητες, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος από τη λήψη επιπλέον αναμνηστικών δόσεων, αλλά «τα οφέλη για την υγ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Κορονοϊός: Ανατροπή για τα εμβόλια – Ποιοι δεν χρειάζεται πλέον να κάνουν

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εκτίμησε ότι οι υγιείς ενήλικες δεν χρειάζονται επιπλέον δόση εμβολίων κατά της Covid-19, πέρα από τον βασικό εμβολιασμό και μία αναμνηστική δόση, καθώς τα οφέλη για την υγεία τους από περαιτέρω δόσεις είναι μικρά. Για όσους είναι κάτω των 60 ετών με μέσο κίνδυνο για την υγεία τους, όπως και […] Το άρθρο Κορονοϊός: Ανατροπή για τα εμβόλια – Ποιοι δεν χρειάζεται πλέον να κάνουν εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη