Εκλογές 2023: Υποψήφια στα Χανιά με τη Νέα Δημοκρατία η Σέβη Αμανατίδου

12:06 - 29/03/2023

Mε απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, η Σέβη Αμανατίδου Βολουδάκη θα είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια Χανίων στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου. Η κα Αμανατίδου – Βολουδάκη είναι δικηγόρος. Κατέχει διδακτορικό τίτλο στο Δίκαιο του Ανταγωνισμού από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μεταπτυχιακό τίτλο από το […] Το άρθρο Εκλογές 2023: Υποψήφια στα Χανιά με τη Νέα Δημοκρατία η Σέβη Αμανατίδου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εκλογές 2023: Υποψήφια με τη ΝΔ στα Χανιά η Σέβη Αμανατίδου Βολουδάκη

«Ο Μανούσος Βολουδάκης λάτρεψε τα Χανιά και τα υπηρέτησε με απόλυτη αφοσίωση, σε αυτόν τον δρόμο θα περπατήσω» έγραψε σε ανάρτησή της

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Εκλογές 2023 - Υποψήφιοι: Με τη Νέα Δημοκρατία στην Ηλεία ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Εκλογές 2023: Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα είναι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Εκλογές 2023: Υποψήφιος με τη ΝΔ στην Ηλεία ο Δημήτρης Αβρομόπουλος

Στην εκλογική περιφέρεια της Ηλείας θα είναι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος, Δημήτρης Αβραμόπουλος στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Την απόφαση έλαβε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίο συναντήθηκε με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο στο Μέγαρο Μαξίμου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Mε απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ύστερα από συνάντησή τους, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος, Δημήτρης Αβραμόπουλος, θα είναι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια της Ηλείας στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Εκλογές 2023: Υποψήφια με τη Ν.Δ. στα Χανιά η Σέβη Αμανατίδου-Βολουδάκη

Υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια Χανίων θα είναι η Σέβη Αμανατίδου-Βολουδάκη στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου, με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου… Εκλογές 2023: Υποψήφια με τη Ν.Δ. στα Χανιά η Σέβη Αμανατίδου-Βολουδάκη - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Εκλογές: Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος, Δημήτρης Αβραμόπουλος, θα είναι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια της Ηλείας στις επικείμενες εκλογές. Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου, «με απόφαση του πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ύστερα από συνάντησή τους, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος, Δημήτρης Αβραμόπουλος, θα είναι […] The post Εκλογές: Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Δημήτρης Αβραμόπουλος appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Εκλογές 2023: Υποψήφια με τη ΝΔ στα Χανιά η χήρα του Μανούσου Βολουδάκη

Στη μάχη των εκλογών 2023 και η Σέβη Αμανατίδου Βολουδάκη.Υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στα Χανιά θα είναι στις εκλογές 2023 (21 Μαΐου) η χήρα του αείμνηστου Μανούσου Βολουδάκη, η Σέβη Αμανατίδου Βολουδάκη. «Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, η Σέβη Αμανατίδου Βολουδάκη θα είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια Χανίων στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της ΝΔ Μανούσος Βολουδάκης έφυγε από τη ζωή στις 8 Φεβρουαρίου 2023, μετά από γενναία μάχη κόντρα στον καρκίνο. Την έδρα του κατέλαβε ο Γιάννη Κασσελάκης, ο οποίος ορκίστηκε βουλευτής 6 ημέρες μετά.

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Εκλογές 2023: Υποψήφιος στις Σέρρες με τη Νέα Δημοκρατία ο Κώστας Καραμανλής

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 21 Μαΐου, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο και πλέον άπαντες κινούνται στον ρυθμό της… κάλπης και των ψήφων. Υποψηφιότητες ανακοινώνονται καθημερινά, με κάποιες από αυτές να προκαλούν αίσθηση και συζητήσεις. Ένα από τα μεγάλα ερωτήματα των επικείμενων εκλογών, ήταν και το αν θα είναι υποψήφιος […] Το άρθρο Εκλογές 2023: Υποψήφιος στις Σέρρες με τη Νέα Δημοκρατία ο Κώστας Καραμανλής εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη