Ολοκληρώθηκε το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό: Πράσινο φως για τα συστήματα SPIKE- NLOS

12:12 - 29/03/2023

Ολοκληρώθηκε το ΚΥΣΕΑ, υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, το οποίο ξεκίνησε στις 11:00 της Τετάρτης.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΚΥΣΕΑ «Πράσινο φως» για τα συστήματα SPIKE- NLOS

Πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η τακτική συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ).

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ολοκληρώθηκε το ΚΥΣΕΑ – Πράσινο φως για τα συστήματα SPIKE-NLOS

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η τακτική συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ). Στη συνεδρίαση, εγκρίθηκε η προμήθεια συστημάτων SPIKE- NLOS για τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων κι έγινε ενημέρωση για την εξέλιξη της πορείας άλλων εξοπλιστικών προγραμμάτων. Έγινε επίσης ενημέρωση από τους αρμόδιους Υπουργούς για το μεταναστευτικό καθώς και […] Το άρθρο Ολοκληρώθηκε το ΚΥΣΕΑ – Πράσινο φως για τα συστήματα SPIKE-NLOS εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

ΚΥΣΕΑ: «Πράσινο φως» για τα συστήματα SPIKE – NLOS

Στη συνεδρίαση, εγκρίθηκε η προμήθεια συστημάτων SPIKE- NLOS για τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων κι έγινε ενημέρωση για την εξέλιξη της πορείας άλλων εξοπλιστικών προγραμμάτων Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη (29/3) υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η τακτική συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ). Στη συνεδρίαση, εγκρίθηκε η προμήθεια συστημάτων SPIKE- NLOS για τις ανάγκες των Ενόπλων […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

ΚΥΣΕΑ υπό τον Πρωθυπουργό: Στο επίκεντρο η προμήθεια των πυραύλων SPIKE-NLOS

Η προμήθεια των πυραυλικών συστημάτων SPIKE-NLOS για τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων ήταν το βασικό αντικείμενο της σημερινής τακτικής συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ) που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Στη συνεδρίαση έγινε ενημέρωση για την εξέλιξη της πορείας άλλων εξοπλιστικών προγραμμάτων, ενώ έγινε επίσης ενημέρωση από […] ΚΥΣΕΑ υπό τον Πρωθυπουργό: Στο επίκεντρο η προμήθεια των πυραύλων SPIKE-NLOS on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Ολοκληρώθηκε το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό: Πράσινο φως για τα συστήματα SPIKE- NLOS

Ολοκληρώθηκε το ΚΥΣΕΑ, υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, το οποίο ξεκίνησε στις 11:00 της Τετάρτης. Πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η τακτική συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ). Στη συνεδρίαση, εγκρίθηκε η προμήθεια συστημάτων SPIKE- NLOS για τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων κι έγινε ενημέρωση για την εξέλιξη της πορείας […] The post Ολοκληρώθηκε το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό: Πράσινο φως για τα συστήματα SPIKE- NLOS appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Ειρωνικό σχόλιο του Τούρκου υπουργού Άμυνας για τον Γερμανό πρόεδρο: «Ο άνθρωπος κόβει ντονέρ»

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ

Survivor: Στενεύουν τα περιθώρια για την κόκκινη ομάδα – Υποψήφιος ο Χριστόφορος

Eurovision 2024 - Μαρίνα Σάττι: Αποκάλυψη για τελείως νέο κοστούμι στη σκηνή

Survivor: Άλλη μία οικειοθελής αποχώρηση σόκαρε τους παίκτες - «Μπορεί να χρειαστεί χειρουργείο»

Κλήρωση Τζόκερ σήμερα (23/4/2024): Ένας υπερτυχερός κέρδισε 5,4 εκατ. ευρώ