Νοβίτσκι, Γκασόλ, Πάρκερ, Γουέιντ και Πόποβιτς μπαίνουν στο Hall of Fame

13:02 - 29/03/2023

Η… τάξη του 2023 για το Hall of Fame του ΝΒΑ είναι γεμάτη μεγάλα “αστέρια” του παρελθόντος. Νοβίτσκι, Γκασόλ, Πάρκερ, Γουέιντ, Πόποβιτς και Χάμον είναι κάποιες από τις προσωπικότητες της “λαμπερής” λίστας. Ο Ντουέιν Γουέιντ, ο Ντιρκ Νοβίτσκι και ο προπονητής Γκρεγκ Πόποβιτς είναι μεταξύ των φιναλίστ που εκλέχθηκαν για την Hall of Fame Class ... Περισσότερα To άρθρο Νοβίτσκι, Γκασόλ, Πάρκερ, Γουέιντ και Πόποβιτς μπαίνουν στο Hall of Fame δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νοβίτσκι, Γκασόλ, Πάρκερ και Πόποβιτς στο Hall of Fame του ΝΒΑ

Νοβίτσκι, Γκασόλ, Πάρκερ και Πόποβιτς στο Hall of Fame του ΝΒΑ 29/03/2023 Το προσεχές Σάββατο (1/4), στη διάρκεια του Final 4 του NCAA στο Χιούστον, θα λάβει επίσημη μορφή η τάξη του Hall of Fame για το 2023. Ήδη, όμως, διέρρευσαν τα λαμπερά ονόματα της τελικής λίστας. Μεταξύ αυτών είναι σίγουρα ο Γκρεγκ Πόποβιτς για τα όσα απίθανα έχει καταφέρει ως προπονητής, παραμένοντας ενεργός μέχρι σήμερα, αλλά και οι Ντιρκ Νοβίτσκι, Πάου Γκασόλ, Τόνι Πάρκερ και Ντουέιν Γουέιντ, που όλοι τους έχουν ολοκληρώσει την καριέρα τους ως παίκτες στα παρκέ, "κουβαλώντας" πίσω τους μια τεράστια πορεία στο NBA με τίτλους και προσωπικές διακρίσεις. Από την άλλη, η Μπέκι Χάμον,

Διαβάστε το στο filathlos.gr

NBA : Νοβίτσκι, Γκασόλ, Πάρκερ, Γουέιντ και Πόποβιτς μπαίνουν στο Hall of Fame

Η… τάξη του 2023 για το Hall of Fame του ΝΒΑ είναι γεμάτη μεγάλα “αστέρια” του παρελθόντος. Νοβίτσκι, Γκασόλ, Πάρκερ, Γουέιντ, Πόποβιτς και Χάμον είναι κάποιες από τις προσωπικότητες της “λαμπερής” λίστας. Ο Ντουέιν Γουέιντ, ο Ντιρκ Νοβίτσκι και ο προπονητής Γκρεγκ Πόποβιτς είναι μεταξύ των φιναλίστ που εκλέχθηκαν για την Hall of Fame Class […] The post NBA : Νοβίτσκι, Γκασόλ, Πάρκερ, Γουέιντ και Πόποβιτς μπαίνουν στο Hall of Fame first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Το συγκινητικό μήνυμα του Λευτέρη Χαρίτου για το τέλος της σειράς «Η Μάγισσα»

«Ο Γιώργος Λιανός με πρότεινε συνέχεια για δουλειά, του το χρωστάω» είπε ο Φάνης Λαμπρόπουλος

Η αποκάλυψη του Νίκου Ψαρρά για τον γιο τουQ «Μου έκανε διάφορα χουνέρια, με ξέσκισε»

Κίνα: Ρεκόρ 8ετίας στην πτώση των τιμών ακινήτων

Τόμας Μπαχ: «Σύμβολο ελπίδας η Ολυμπιακή Φλόγα»

ΙΟΒΕ: Βελτιώθηκε το κλίμα στην οικονομία το Μάρτιο λόγω της βιομηχανίας