Ξεπέρασαν τα 13 δισ. ευρώ οι προσφορές για το πενταετές ομόλογο του ελληνικού δημοσίου

13:12 - 29/03/2023

Ισχυρή ζήτηση εκδηλώνεται για την έκδοση του πενταετούς ομολόγου του Ελληνικού Δημοσίου, καθώς οι προσφορές ξεπερνούν τα 13 δισ. ευρώ. Tο αρχικό επιτόκιο ήταν στο 3,97% και υποχωρεί στο 3,92%. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, με το νέο ομόλογο, λήξεως 15 Ιουνίου 2028, το Δημόσιο θα αντλήσει ποσό της τάξης τουλάχιστον των 1,5 – 2 δισ. ευρώ ... Περισσότερα To άρθρο Ξεπέρασαν τα 13 δισ. ευρώ οι προσφορές για το πενταετές ομόλογο του ελληνικού δημοσίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξεπέρασαν τα 13 δισ. ευρώ οι προσφορές για το 5ετές ομόλογο – Ισχυρή ζήτηση για τα ελληνικά ομόλογα στις διεθνείς αγορές

Ισχυρή ζήτηση εκδηλώνεται για την έκδοση του 5ετούς ομολόγου του Ελληνικού Δημοσίου, καθώς οι προσφορές ξεπερνούν τα 13 δισ. ευρώ. TΙσχυρή ζήτηση εκδηλώνεται για την έκδοση του 5ετούς ομολόγου του Ελληνικού Δημοσίου, καθώς οι προσφορές ξεπερνούν τα 13 δισ. ευρώ. TΣύμφωνα με εκτιμήσεις, με το νέο ομόλογο, λήξεως 15 Ιουνίου 2028, το Δημόσιο θα αντλήσει ποσό της τάξης τουλάχιστον των 1,5 – 2 δισ. ευρώ καλύπτοντας έτσι σχεδόν το 80% του εφετινού δανειακού προγράμματος. Την […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πάνω από 15 δις ευρώ οι προσφορές για το 5ετές ομόλογο: Ισχυρή η ζήτηση

Ισχυρή ζήτηση εκδηλώθηκε για την έκδοση του 5ετούς ομολόγου του Ελληνικού Δημοσίου, καθώς οι προσφορές ξεπέρασαν τα 15,9 δισ. ευρώ. Tο αρχικό επιτόκιο ήταν στο 3,97% και υποχώρησε στην περιοχή του 3,90% λόγω της ισχυρής ζήτησης. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, με το νέο ομόλογο, λήξεως 15 Ιουνίου 2028, το Δημόσιο θα αντλήσει ποσό της τάξης τουλάχιστον […] Πάνω από 15 δις ευρώ οι προσφορές για το 5ετές ομόλογο: Ισχυρή η ζήτηση on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Ξεπέρασαν τα 15,9 δισ. ευρώ οι προσφορές για το πενταετές ομόλογο – Στο 3,9% το επιτόκιο

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την έκδοση του πενταετούς ομολόγου από τον ΟΔΔΗΧ. και η ζήτηση είναι ισχυρή καθώς ξεπερνά τα 15,9 δισ. ευρώ. Η αρχική καθοδήγηση που δόθηκε στους επενδυτές σε ό,τι αφορά το επιτόκιο ήταν 95 μονάδες βάσης πάνω από τα mid swaps, δηλαδή 3,97% και μειώθηκε στις 90 μονάδες βάσης πάνω από τα mid swaps […] The post Ξεπέρασαν τα 15,9 δισ. ευρώ οι προσφορές για το πενταετές ομόλογο – Στο 3,9% το επιτόκιο appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι