Survivor: Bίντεο με παίκτες να παίρνουν φαγητό από delivery

13:32 - 29/03/2023

Συνεχίζονται οι “πικάντικες” αποκαλύψεις για τις συνθήκες διαμονής των παικτών του Survivor. Τι δείχνει νέο βίντεο ντοκουμέντο.   Συνεχίζει να “ξεδιπλώνεται το κουβάρι” μυστηρίου γύρω από το Survivor! Το φως της δημοσιότητας βλέπει βίντεο που δείχνει παίκτες του ριάλιτι -από προηγούμενη σεζόν- να λαμβάνουν, κανονικά, φαγητό σε σακούλες delivery!  Συγκεκριμένα, το απόσπασμα παρουσιάζει τους Μαριαλένα ... Περισσότερα To άρθρο Survivor: Bίντεο με παίκτες να παίρνουν φαγητό από delivery δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Bίντεο με παίκτες να παίρνουν φαγητό από delivery

Το φως της δημοσιότητας βλέπει βίντεο που δείχνει παίκτες του Survivor να λαμβάνουν, κανονικά, φαγητό σε σακούλες delivery.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Survivor: Βίντεο ντοκουμέντο με τους παίκτες να παραγγέλνουν delivery

Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα βίντεο ντοκουμέντο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και αφορά στο Survivor. Στα […] The post Survivor: Βίντεο ντοκουμέντο με τους παίκτες να παραγγέλνουν delivery appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Survivor: Bίντεο με παίκτες να παίρνουν φαγητό από delivery

Συνεχίζονται οι “πικάντικες” αποκαλύψεις για τις συνθήκες διαμονής των παικτών του Survivor. Τι δείχνει νέο βίντεο ντοκουμέντο.   Συνεχίζει να “ξεδιπλώνεται το κουβάρι” μυστηρίου γύρω από το Survivor! Το φως της δημοσιότητας βλέπει βίντεο που δείχνει παίκτες του ριάλιτι -από προηγούμενη σεζόν- να λαμβάνουν, κανονικά, φαγητό σε σακούλες delivery! Συγκεκριμένα, το απόσπασμα παρουσιάζει τους Μαριαλένα Ρουμελιώτη, […] The post Survivor: Bίντεο με παίκτες να παίρνουν φαγητό από delivery appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σαρωτική νίκη της Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα του VMRO-DPMNE στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Βόρεια Μακεδονία

Ηλίας Βρεττός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το Πιο Μεγάλο Παζάρι: Με πήραν και ταρακουνήθηκα

Μασκοφόροι πέταξαν καπνογόνα μέσα σε θέατρο σε αντιφασιστική εκδήλωση στη Στοκχόλμη - Βίντεο από την επίθεση

Survivor 2024: Άγριοι καυγάδες και 4ος υποψήφιος ο Θοδωρής Τουρκογεώργος 

Τα ιστορικά στοιχεία και το «απόκοσμο» χρώμα της Αθήνας - Κολυδάς: «Το εντονότερο γεγονός» αφρικανικής σκόνης που έχει καταγραφεί ποτέ στην πρωτεύουσα

Οι Χούθι έπληξαν με πυραύλους 2 φορτηγά πλοία και ένα καταδρομικό του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ