Μίροτιτς: «Αγαπώ να παίζω στο Βελιγράδι, να μείνουν για χρόνια στην Euroleague Παρτιζάν και Αστέρας»
16:24 - 29/03/2023
Ο Νίκολα Μίροτιτς σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Παρτιζάν στάθηκε στην παρουσία του στο Βελιγράδι και στη συμμετοχή των δύο μεγάλων ομάδων της χώρας στην Εuroleague. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Είναι πάντα μεγάλη χαρά να παίζεις στο Βελιγράδι. Αγαπώ αυτούς τους ανθρώπους και αυτή τη χώρα, όπως όλοι γνωρίζουν. Είμαι […]
The post Μίροτιτς: «Αγαπώ να παίζω στο Βελιγράδι, να μείνουν για χρόνια στην Euroleague Παρτιζάν και Αστέρας» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μίροτιτς: «Είμαι χαρούμενος που είναι στη Euroleague Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας»
Ο Νίκολα Μίροτιτς μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Παρτιζάν μίλησε για τα συναισθήματά του όταν αγωνίζεται στη Σερβία και το γεγονός ότι δυο σέρβικες ομάδες είναι στη Euroleague.
Διαβάστε το στο Μίροτιτς: «Είμαι χαρούμενος που είναι στη Euroleague Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας»
Ο Νίκολα Μίροτις μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Παρτιζάν μίλησε για τα συναισθήματά του όταν αγωνίζεται στη Σερβία και το γεγονός ότι δυο σέρβικες ομάδες είναι στη Euroleague.
Διαβάστε το στο to10.gr