Survivor All Star: «Πρώτη φορά νιώσω σε αυτό το παιχνίδι πως έχω τρελαθεί» – Έξαλλη η Ρία Κολοβού

22:12 - 29/03/2023

Στον απόηχο του χθεσινοβραδινού συμβουλίου του Survivor βρισκόντουσαν και την επόμενη ημέρα οι παίκτες της Μπλε Ομάδας με τη Ρία Κολοβού να μην κρύβει πως έχει γίνει… έξαλλη με την Σταυρούλα Χρυσαειδή. Αφορμή για τον εκνευρισμό της Ρίας στάθηκαν τα όσα είπε η Σταυρούλα στο Συμβούλιο για εκείνη και τα ματσαρίσματα που γίνονται ή δε γίνονται. «Πρώτη φορά νιώσω σε αυτό το παιχνίδι πως έχω τρελαθεί! Ναι, ρε φίλε, γιατί εγώ την αδικία δεν την μπορώ. Το ότι ξεκινάει ο αγώνας και η ροή των ματσαρισμάτων πηγαίνει έτσι, δεν θα βγω ποτέ πρώτη αλλά τρίτη και τέταρτη ναι γιατί πηγαίνουν έτσι τα ματσαρίσματα και πρέπει να με διαλέξουν ή να διαλέξω. Ποτέ όμως δεν έχω βγει από την αρχή και να πω “

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας