Πένθιμα Γεγονότα - Ανακοινώσεις για σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

08:02 - 30/03/2023

Οι πένθιμες ειδήσεις στο patrasevents.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο patrasevents.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Ταύρος: Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας ευνοώντας οικείες σχέσεις και οικιακές δραστηριότητες. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεπεράσεις ένα συναισθηματικό εμπόδιο. Θα ... Περισσότερα To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, To άρθρο Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Καιρός ΕΜΥ – Έκτακτο δελτίο για σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου

ΚΑΙΡΟΣ ΕΜΥ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: ο καιρός σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ. Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4, στα νότια 4 με 6 και πρόσκαιρα στην περιοχή του Καστελλόριζου έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές και θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά και τη νησιωτική χώρα τους 15 με 17 βαθμούς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά θα σημειωθεί τοπικά παγετός. Το άρθρο Καιρός ΕΜΥ – Έκτακτο δελτίο για σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLI

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 30η μέρα του μήνα Μάρτιου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά; Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε […] The post Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ patrasevents.gr

Στο νέο Δημαρχείο της Πάτρας μαθητές από το Κιλκίς

Άλμα Ζωής Ν.Αχαΐας: Επιτυχημένη η 1η συνάντηση με θέμα: «Ανοσοθεραπεία- Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το σήμερα και το αύριο»

Εργασίες αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης την Τετάρτη στα Ζαρουχλέικα

Εκδήλωση ειρήνης και αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό στο Θεάτρο Απόλλων

Η Πάτρα υποδέχεται στο νέο δημαρχείο της την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

«Κλάξον Τρομπέτες και Πλάκες» στο Royal