Δήμητρα Αλεξανδράκη: Δεν θέλω να μου ξανακάνουν ούτε ερώτηση για τον αρραβωνιαστικό μου

10:10 - 30/03/2023

«Δεν έχει κανείς ιδέα πώς είναι η προσωπική μου ζωή», λέει η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή, όπου απάντησε για την προσωπική της ζωή, ζητώντας να μην της ξαναγίνει ερώτηση σχετικά με τον αρραβωνιαστικό της. «Με τον Λευτέρη Πανταζή είχαμε συναργαστεί πριν πολλά χρόνια. Έχει δημιουργηθεί ... Περισσότερα To άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη: Δεν θέλω να μου ξανακάνουν ούτε ερώτηση για τον αρραβωνιαστικό μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ 1-0: Κατέκτησε το πρώτο Champions League της Ιστορίας της και έφτασε στο τρεμπλ

Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο δυστύχημα στο Θολό Ηλείας

Ολυμπιακός: «Σενάριο» με Μαντί Καμαρά και Πόρτο

Τελικός Champions League: Το αδιαχώρητο στην Κωνσταντινούπολη από τους οπαδούς των Σίτι και Ίντερ – Φωτιά κοντά στο «Ατατούρκ»

Χορεύουν και τραγουδούν πυροσβέστες από τη Νότια Αφρική που ήρθαν να βοηθήσουν στις πυρκαγιές στον Καναδά

Αλέξης Τσίπρας από Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: «Να επενδύσουμε στη δημόσια παιδεία και στο ανθρώπινο κεφάλαιο»