Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στην Τουρκία στις 4 Απριλίου

10:30 - 30/03/2023

Την Τουρκία αναμένεται να επισκεφτεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και συγκεκριμένα θα μεταβεί στις σεισμόπληκτες περιοχές στις 4 Απριλίου.  Σύμφωνα με το onalert.gr, ο υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος αποφάσισε να μεταβεί στις περιοχές που επλήγησαν από τον σεισμό στην Τουρκία την ερχόμενη Τρίτη – μετά και την ανακοίνωση του πρωθυπουργού για εκλογές την 21η ... Περισσότερα To άρθρο Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στην Τουρκία στις 4 Απριλίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίσκεψη Παναγιωτόπουλου στην Τουρκία στις 4 Απριλίου

Για την ώρα δεν είναι γνωστό το ακριβές πρόγραμμα

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Παναγιωτόπουλος: «Εξομάλυνση των σχέσων με την Τουρκία – Θα είμαι εκεί στις 4 Απριλίου»

«Δεν πάω στον Ακάρ για να λύσουμε όλες τις διαφορές μας», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παναγιωτόπουλος για την επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στην Τουρκία.

Διαβάστε το στο in.gr

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Στην Τουρκία στις 4 Απριλίου

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ο Ερμής στον Ταύρο από 3 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, το πέρασμα του Ερμή από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς πιο συστηματικά με τα οικονομικά σου, να αναλύσεις τα έσοδα και τα έξοδά σου και να δημιουργήσεις μια νέα ισορροπία. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να υλοποιήσεις κάποιες ιδέες που έχεις στο μυαλό […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος στις πληγείσες από το σεισμό περιοχές της Τουρκίας στις 4 Απριλίου

Η «ελληνοτουρκική προσέγγιση» με διαμεσολαβητή τον Εγκέλαδο, κλιμακώνεται. Ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος προγραμματίζει επίσκεψη στην Τουρκία και στις πληγείσες από το σεισμό περιοχές στις 4 Απριλίου. Η επίσκεψη γίνεται σε συνέχεια των επαφών του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια, αλλά δεν μπορεί να ξεχνάμε ότι όλα αυτά γίνονται μετά από 11.500 παραβιάσεις στο Αιγαίο και χωρίς να […] The post Ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος στις πληγείσες από το σεισμό περιοχές της Τουρκίας στις 4 Απριλίου appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Επιβεβαιώνεται το καλό κλίμα – Στην Τουρκία στις 4 Απριλίου ο ΥΕΘΑ

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Στην Τουρκία αναμένεται να μεταβεί την Τρίτη, 4 Απριλίου, ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Καθημερινής, ο κ.Παναγιωτόπουλος αποδέχθηκε την πρόσκληση του Τούρκου ομολόγου του και, εκτός απροόπτου, θα μεταβεί στις σεισμόπληκτες περιοχές της νοτιοανατολικής Τουρκίας. Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, η συνάντηση των δύο υπουργών στις σεισμόπληκτες […] The post Νίκος Παναγιωτόπουλος: Επιβεβαιώνεται το καλό κλίμα – Στην Τουρκία στις 4 Απριλίου ο ΥΕΘΑ appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Στην Τουρκία ο ΥΠΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος! Θα μεταβεί στις σεισμόπληκτες περιοχές στις 4 Απριλίου

ΥΠΕΘΑ: Την Τουρκία αναμένεται να επισκεφτεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και συγκεκριμένα θα μεταβεί στις σεισμόπληκτες περιοχές στις 4 Απριλίου. Το άρθρο Στην Τουρκία ο ΥΠΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος! Θα μεταβεί στις σεισμόπληκτες περιοχές στις 4 Απριλίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Στην Τουρκία ο Παναγιωτόπουλος στις αρχές Απριλίου

Την Τουρκία αναμένεται να επισκεφθεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος. Το ταξίδι έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη εβδομάδα, στις 4 Απριλίου.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Στην Τουρκία ο Παναγιωτόπουλος στις 4 Απριλίου

Επίσκεψη στην Τουρκία θα πραγματοποιήσει στις 4 Απριλίου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος. Όπως ανέφερε η ΕΡΤ υπήρξε επιβεβαίωση από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ότι η επίσκεψη του Νίκου Παναγιωτόπουλου στην Τουρκία έχει «κλείσει» για τις 4 Απριλίου. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης δηλαδή αν θα επισκεφθεί μόνο τις σεισμόπληκτες περιοχές με […] The post Στην Τουρκία ο Παναγιωτόπουλος στις 4 Απριλίου appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Εφορία: Όλες οι αλλαγές στο έντυπο Ε3 για δήλωση εισοδήματος από επιχειρηματική δραστηριότητα

Επίδομα μητρότητας: Τα SOS για την καταβολή του σε επαγγελματίες και αγρότισσες

Γιατί η αγορά βλέπει φθηνό φυσικό αέριο για το υπόλοιπο της δεκαετίας

Καιρός σήμερα: Ισχυρές βροχές σε Κεντρική και Ανατολικό Αιγαίο

Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα - Οι περιοχές σε «κόκκινο» συναγερμό και πώς θα εξελιχθεί το φαινόμενο

Μπασκόνια – Βίρτους 89-77: Ο Χάουαρντ οδήγησε τους Βάσκους στα πλέι οφ της Euroleague και στη Ρεάλ Μαδρίτης