Ελβετία: Καταδικάστηκαν 4 τραπεζίτες που βοήθησαν στενό φίλο του Πούτιν να μεταφέρει κεφάλαια

12:14 - 30/03/2023

Τέσσερις τραπεζίτες που επέτρεψαν σε στενό φίλο του Βλαντιμίρ Πούτιν να καταθέσει τεράστια ποσά σε ελβετικές τράπεζες κρίθηκαν ένοχοι για έλλειψη δέουσας επιμέλειας Τέσσερις τραπεζίτες που βοήθησαν στενό φίλο του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν να μεταφέρει εκατομμύρια ελβετικά φράγκα μέσω ελβετικών τραπεζικών λογαριασμών καταδικάστηκαν για έλλειψη δέουσας επιμέλειας στις οικονομικές συναλλαγές, σύμφωνα με το πρακτορείο […] The post Ελβετία: Καταδικάστηκαν 4 τραπεζίτες που βοήθησαν στενό φίλο του Πούτιν να μεταφέρει κεφάλαια appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ένοχοι 4 τραπεζίτες της Ελβετίας που βοήθησαν τον επονομαζόμενο και ως «πορτοφόλι του Πούτιν» να μεταφέρει λεφτά

Ένοχοι κρίθηκαν τέσσερις τραπεζίτες της Ελβετίας που βοήθησαν στενό φίλο του Βλαντιμίρ Πούτιν να μεταφέρει εκατομμύρια φράγκα μέσω ελβετικών τραπεζικών λογαριασμών, για πλημμελείς ελέγχους χρηματοοικονομικών συναλλαγών. Συγκεκριμένα, οι τέσσερις τραπεζίτες κρίθηκαν σήμερα ένοχοι για το ότι βοήθησαν τον Σεργκέι Ρολντούγκιν, τσελίστα ορχήστρας, που έχει χαρακτηριστεί από την κυβέρνηση της Ελβετίας ως το «πορτοφόλι του Πούτιν»  ... Περισσότερα To άρθρο Ένοχοι 4 τραπεζίτες της Ελβετίας που βοήθησαν τον επονομαζόμενο και ως «πορτοφόλι του Πούτιν» να μεταφέρει λεφτά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ελβετία: Ένοχοι κρίθηκαν 4 τραπεζίτες που βοήθησαν φίλο του Πούτιν να μεταφέρει χρήματα μέσω τραπεζικών λογαριασμών

Το Κρεμλίνο έχει ήδη απορρίψει κάθε ισχυρισμό ότι τα κεφάλαια του Ρολντούγκιν συνδέονται με τον Ρώσο ηγέτη, κάνοντας λόγο για αντιρωσική «Πουτινοφοβία».

Διαβάστε το στο in.gr

Ελβετία: Ένοχοι κρίθηκαν 4 τραπεζίτες που βοήθησαν φίλο του Πούτιν να μεταφέρει χρήματα

Το Κρεμλίνο έχει ήδη απορρίψει κάθε ισχυρισμό ότι τα κεφάλαια του Ρολντούγκιν συνδέονται με τον Ρώσο ηγέτη, κάνοντας λόγο για αντιρωσική «Πουτινοφοβία».

Διαβάστε το στο tanea.gr

«Καμπάνα» σε τέσσερις τραπεζίτες που βοήθησαν τον φίλο – «πορτοφόλι» του Πούτιν να μεταφέρει εκατομμύρια φράγκα

Ένοχοι για πλημμελείς ελέγχους χρηματοοικονομικών συναλλαγών κρίθηκαν σήμερα, Πέμπτη (30/3) τέσσερις τραπεζίτες που βοήθησαν στενό φίλο του Βλαντίμιρ Πούτιν να μεταφέρει εκατομμύρια φράγκα μέσω ελβετικών τραπεζικών λογαριασμών. Οι τέσσερις τραπεζίτες καταδικάστηκαν για το ότι βοήθησαν τον Σεργκέι Ρολντούγκιν, τσελίστα ορχήστρας που έχει χαρακτηριστεί το «πορτοφόλι του Πούτιν» από την ελβετική κυβέρνηση. Τα στελέχη αυτά -τρεις Ρώσοι και ένας Ελβετός- βοήθησαν το Ρολντούγκιν, που είναι νονός της μεγαλύτερης κόρης του Πούτιν, της Μαρίας, να καταθέσει εκατομμύρια φράγκα σε ελβετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς από το 2014 έως το 2016. Οι άνδρες αυτοί, η ταυτότητα των οποίων δεν αποκαλύπτεται με

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ελβετία: Καταδίκη για 4 τραπεζίτες που βοηθούσαν φίλο του Πούτιν να μεταφέρει χρήματα

Τέσσερις τραπεζίτες που βοήθησαν στενό φίλο του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν να μεταφέρει εκατομμύρια ελβετικά φράγκα μέσω ελβετικών τραπεζικών λογαριασμών καταδικάστηκαν για έλλειψη δέουσας επιμέλειας στις οικονομικές συναλλαγές, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters. Τα πρώην στελέχη του υποκαταστήματος της ρωσικής Gazprombank στη Ζυρίχη καταδικάστηκαν σε επτά μήνες φυλάκιση με αναστολή επειδή βοήθησαν τον τσελίστα Σεργκέι […] Το άρθρο Ελβετία: Καταδίκη για 4 τραπεζίτες που βοηθούσαν φίλο του Πούτιν να μεταφέρει χρήματα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ελβετία: Τραπεζίτες βοήθησαν τον κουμπάρο - «πορτοφόλι» του Πούτιν να μεταφέρει μεγάλα ποσά

«Δεν είναι ένας απλός τσελίστας και μαέστρος». Τι λέει το Κρεμλίνο για την υπόθεση και τα οικονομικά του Πούτιν.Εκατομμύρια φράγκα μέσω ελβετικών τραπεζικών λογαριασμών κατάφερε να μεταφέρει στενός φίλος του Βλαντιμίρ Πούτιν, έχοντας ως βοήθεια τέσσερις τραπεζίτες στην Ελβετία, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι σήμερα, Πέμπτη (30/3) για πλημμελείς ελέγχους χρηματοοικονομικών συναλλαγών. Ειδικότερα, οι εν λόγω τραπεζίτες κρίθηκαν ένοχοι για το ότι βοήθησαν τον Σεργκέι Ρολντούγκιν, τσελίστα ορχήστρας που έχει χαρακτηριστεί ως το «πορτοφόλι του Πούτιν» από την ελβετική κυβέρνηση. Τα στελέχη αυτά --τρεις Ρώσοι και ένας Ελβετός-- βοήθησαν τον Ρολντούγκιν, που είναι νονός της μεγαλύτερης κόρης του Πούτιν, της

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι