Δολοφονία Μακρή: Ισόβια και στο Εφετείο στον κατηγορούμενο για τη δολοφονία – Αθωώθηκε ο αδελφός του
15:24 - 30/03/2023
Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλαν οι δικαστές του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, όπως και πρωτόδικα, στον 33χρονο βουλγαρικής καταγωγής για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή τον Οκτώβριο…
Δολοφονία Μακρή: Ισόβια και στο Εφετείο στον κατηγορούμενο για τη δολοφονία – Αθωώθηκε ο αδελφός του - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δολοφονία Μακρή: Ισόβια στον 34χρονο δράστη - Αθώος ο αδελφός του λόγω αμφιβολιών
Αυλαία στη δίκη για την εν ψυχρώ δολοφονία του Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στη Βούλα, το 2018. «Εγώ τον άνδρα μου θέλω», είπε η Βικτώρια Καρύδα.Με αθώωση του ενός εκ των δύο αδελφών από τη Βουλγαρία και καταδίκη σε ισόβια -όπως και πρωτόδικα- του άλλου έκλεισε η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την εν ψυχρώ δολοφονία του 46χρονου Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στη Βούλα στις 31 Οκτωβρίου του 2018. Ειδικότερα, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο σήμερα, Πέμπτη (30/3) έκρινε ένοχο τον 34χρονο, μικρότερο από τους δύο αδελφούς, που σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί σε ισόβια ως ο δράστης που πυροβόλησε τον 46χρονο και έκρινε αθώο τον κατά τέσσερα χρόνια μεγαλύτερο αδελφό του ο οπ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr