Έβρος: Πέφτουν οι υπογραφές για την επέκταση του φράχτη – Στην περιοχή ο Μητσοτάκης

19:38 - 30/03/2023

Aύριο Παρασκευή, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα μεταβεί στον ακριτικό Έβρο συνοδευόμενος από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη. Ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής – επέκτασης του φράχτη και συνοδών έργων, κατά μήκος της ελληνοτουρκικής μεθορίου στον […] Το άρθρο Έβρος: Πέφτουν οι υπογραφές για την επέκταση του φράχτη – Στην περιοχή ο Μητσοτάκης εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Live η εκδήλωση για την κατασκευή του φράχτη στον Έβρο – Θα μιλήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Αυτή την ώρα στον Έβρο, πραγματοποιείται η εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής – επέκτασης του φράχτη και συνοδών έργων, κατά μήκος της ελληνοτουρκικής μεθορίου. Παρών στην εκδήλωση είναι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος νωρίτερα έκανε περιοδεία στην περιοχή και αναμένεται να μιλήσει για το έργο. Δείτε live

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

ΕΒΡΟΣ: Πέφτουν οι υπογραφές για την επέκταση του φράχτη – Στην περιοχή αύριο ο Μητσοτάκης

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Στον Έβρο στρέφεται η προσοχή της πολιτικής αντιπαράθεσης τις τελευταίες ώρες. Από την μία το κυβερνητικό στρατόπεδο ρίχνει το βάρος της προσοχής στην επέκταση του φράχτη στα σύνορα, ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση βλέπει την ευρωομάδα της Αριστεράς με πρωτοστάτη τον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρη Παπαδημούλη, να επιχειρεί να στήσει μπλόκο στην χρηματοδότησή του με κοινοτικά κονδύλια. Το άρθρο ΕΒΡΟΣ: Πέφτουν οι υπογραφές για την επέκταση του φράχτη – Στην περιοχή αύριο ο Μητσοτάκης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Φράχτης στον Έβρο: Τι περιλαμβάνει το έργο της επέκτασης – Σήμερα στην περιοχή ο Μητσοτάκης

Η ΕΛΑΣ απέτρεψε 250.000 παράνομες αφίξεις το 2022 – Το έργο θα καλύψει το σύνολο των χερσαίων συνόρων – Στην περιοχή Θεοδωρικάκος και Μηταράκης Ως έργο υψίστης σημασίας λογίζεται για την κυβέρνηση η επέκταση του φράχτη στον Έβρο καθώς θα συμβάλει στην περαιτέρω θωράκιση των εξωτερικών συνόρων τόσο της Ελλάδας όσο και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην προσπάθεια αποτροπής […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Live η εκδήλωση για την κατασκευή του φράχτη στον Έβρο – Θα μιλήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Αυτή την ώρα στον Έβρο, πραγματοποιείται η εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής – επέκτασης του φράχτη και συνοδών έργων, κατά μήκος της ελληνοτουρκικής μεθορίου. Παρών στην εκδήλωση είναι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος νωρίτερα έκανε περιοδεία στην περιοχή και αναμένεται να μιλήσει για το έργο.

Διαβάστε το στο evros24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη