Η αποστολή της Λαμίας για Παναιτωλικό

21:22 - 30/03/2023

Για το Αγρίνιο και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό αναχώρησε η Λαμία με τον Λεωνίδα Βόκολο να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας της Φθιώτιδας.

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η αποστολή της Μαύρης Θύελλας με Ολυμπιακό Β’

Η αποστολή της Μαύρης Θύελλας για τον αυριανό αγώνα  της με τον Ολυμπιακό Β’ στην Παραλία (15:45′) έχει  ως εξής. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα: Η αποστολή της ομάδας μας για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Β στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της BETSSON SUPER LEAGUE 2. #KalamataFC #Kalamata #MavriThiella #sl2 #betssonsuperleague2 #betsson Απόντες είναι  […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

Λαμία: Αποστολή χωρίς έξι για Παναιτωλικό

Την αποστολή της για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο ανακοίνωσε η Λαμία, ταξιδεύοντας από σήμερα για την Αιτωλοακαρνανία. Εκτός έμειναν ο Σαράνοφ, ο Αντέτζο, ο Μανούσος και ο Ντε Βινσέντι. Μαζί τους δεν υπολογίζονται οι Ρόμανιτς και Τόσιτς. Αναλυτικά η αποστολή: Γκαραβέλης, Κοσέλεφ, Νικοπολίδης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Αμπαντά, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Καραμάνος, Βέργος, Τσούκαλος και Μεντίνα.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Αποστολή στη Λάρισα για τον ΠΑΟΚ Β

Για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, ο ΠΑΟΚ Β αγωνίζεται σήμερα στο Αλκαζάρ κόντρα στη Λάρισα (15:15). Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, μετά την αναβολή του ματς της περασμένης εβδομάδας, λόγω εθνικών ομάδων, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να έχει… ενισχύσεις από την πρώτη ομάδα, μιας και στη […] The post Αποστολή στη Λάρισα για τον ΠΑΟΚ Β first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

GP Κίνας: Άνετη επικράτηση για Φερστάπεν

ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΕΛΑ!

Κακοκαιρία: Άρχισαν τα προβλήματα στον Βόλο, χιονοθύελλα στo χιονοδρομικό της Βασιλίτσας

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Άουγκσμπουργκ 3-1: Άλμα εξάδας

ΟΦΗ: «Μέσα» ο Νέιρα, «έξω» ο Αποστολάκης ενόψει Βόλου

Βετεράνοι Ολυμπιακού: «Θερμά συγχαρητήρια στο μέλλον του Ολυμπιακού μας»