MasterChef: Τα ‘χωσε ο Μότο Μότο στον Πορφύρη – «Άμα σε γαμ… θα σου πω εγώ μαλ…»

23:38 - 30/03/2023

Αρχηγό της κόκκινης ομάδας του MasterChef όρισε ο Θόδωρος Γαλάνης την Μαρία Λαζαρίδου στη νέα ομαδικό δοκιμασία που ήρθε στους τηλεοπτικούς […] The post MasterChef: Τα ‘χωσε ο Μότο Μότο στον Πορφύρη – «Άμα σε γαμ… θα σου πω εγώ μαλ…» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

MasterChef 2023: Χυδαίες εκφράσεις από Μότο Μότο - «Άμα σε γ@… θα σου πω εγώ μ@…»

«Ξέφυγε» ο νεαρός παίκτης του Master Chef 2023…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

MasterChef: Ο Μότο Μότο δεν κρατήθηκε και «στόλισε» με γαλλικά τον Πορφύρη – «Άμα σε γαμ@@@ θα σου πω εγώ μαλ@@@»

Επεισοδιακό από όλες τις απόψεις ήταν το επεισόδιο του MasterChef της Πέμπτης (30/3). Αρχικά η κάμερα έπιασε γυμνούς κάτω από τα σκεπάσματα τον Πορφύρη και την Πωλίνα, στη συνέχεια ο Θεόδωρος Γαλάνης, νικητής του Mystery Box και αρχηγός της μπλε ομάδας έβγαλε στη… σέντρα τους συμπαίκτες του για την στρατηγική τους – «Έχουμε μπλέξει με φίρμες εδώ μέσα», «“Σχεδιάγραμμα” για να πάρω την… Κωνσταντινούπολη πίσω, ολόκληρο σχέδιο» ανέφερε μεταξύ άλλων. Και για φινάλε είχαμε το επικό βρίσιμο του Μότο Μότο στον Γιώργο Πορφύρη. Αρχηγό της κόκκινης ομάδας του MasterChef όρισε ο Θεόδωρος Γαλάνης την Μαρία Λαζαρίδου. Ανάμεσα σε άλλους, η όμορφη διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μαγειρικής πή

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

MasterChef: Χαμός με Μότο Μότο και Πορφύρη – «Άμα σε γαμ@@@ θα σου πω εγώ μαλ@@@»

Την Μαρία Λαζαρίδου όρισε αρχηγό της κόκκινης ομάδας του MasterChef ο Θόδωρος Γαλάνης, στη νέα ομαδικό δοκιμασία που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, μέσα από το πρόγραμμα του STAR, η οποία πήρε κοντά της τόσο τον Μότο Μότο όσο και τον Γιώργο Πορφύρη.Την Μαρία Λαζαρίδου όρισε αρχηγό της κόκκινης ομάδας του MasterChef ο Θόδωρος Γαλάνης, στη νέα ομαδικό δοκιμασία που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, μέσα από το πρόγραμμα του STAR, η οποία πήρε κοντά της τόσο τον Μότο Μότο όσο και τον Γιώργο Πορφύρη.Οι δυο άνδρες όμως δεν άργησαν να διαπληκτιστούν και να ανταλλάξουν γαλλικά και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

MasterChef: Εκτός εαυτού ο Μότο Μότο με τον Γιώργο Πορφύρη – «Άμα σε γα@@σω θα σου πω εγώ μα@@α»

Έναν έντονο καβγά είχαν στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef ο Γιώργος Πορφύρης με τον Μότο Μότο, To άρθρο MasterChef: Εκτός εαυτού ο Μότο Μότο με τον Γιώργο Πορφύρη – «Άμα σε γα@@σω θα σου πω εγώ μα@@α» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο