Προφυλακιστέος ο επιθεωρητής κυκλοφορίας του ΟΣΕ

02:00 - 31/03/2023

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο επιθεωρητής κυκλοφορίας του ΟΣΕ μετά τη μαραθώνια απολογία του στον εφέτη ανακριτή...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο επιθεωρητής κυκλοφορίας του ΟΣΕ, μετά την απολογία του για το δυστύχημα στα Τέμπη

Πρόκειται για τον επιθεωρητή που ήταν αρμόδιος να ορίζει της βάρδιες των σταθμαρχών.

Διαβάστε το στο

Τέμπη: Προφυλακίστηκε ο επιθεωρητής κυκλοφορίας του ΟΣΕ – «Απόφαση σκοπιμότητας» λέει ο δικηγόρος του

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά τη μαραθώνια απολογία του, ο επιθεωρητής κυκλοφορίας του ΟΣΕ, για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Για μια απόφαση σκοπιμότητας έκανε λόγο ο δικηγόρος του, Γιάννης Γλύκας.Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά τη μαραθώνια απολογία του, ο επιθεωρητής κυκλοφορίας του ΟΣΕ, για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Για μια απόφαση σκοπιμότητας έκανε λόγο ο δικηγόρος του, Γιάννης Γλύκας.Με αυτή την απολογία έκλεισε ο πρώτος κύκλος των ερευνών και των διώξεων για το δυστύχημα, και από την ερχόμενη εβδομάδα, νέα πρόσωπα, μπαίνουν στο κάδρο. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Προφυλακιστέος ο επιθεωρητής – Ο σταθμαρχης του ειπε: Δεν ξέρω που έβαλα το Intercity

Την πόρτα των φυλακών Λάρισας αναμένεται να περάσει σύντομα ο επιθεωρητής του ΟΣΕ, Δημήτρης Νικολάου αφού σήμερα τα ξημερώματα κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του χθες στον ειδικό εφέτη ανακριτή για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχισε την ζωή σε τουλάχιστον 57 ανθρώπους και βύθισε στο πένθος πολλές οικογένειες αλλά και ολόκληρη την […] Προφυλακιστέος ο επιθεωρητής – Ο σταθμαρχης του ειπε: Δεν ξέρω που έβαλα το Intercity - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Προφυλακιστέος ο επιθεωρητής κυκλοφορίας του ΟΣΕnvlaxos Παρ., 31/03/2023 - 09:58

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Προφυλακιστέος μετά τη μαραθώνια απολογία ο επιθεωρητής κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο επιθεωρητής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, μετά την μαραθώνια απολογία του στον εφέτη ανακριτή για την τραγωδία στα Τέμπη, έως αργά τη νύχτα. Σημειώνεται πως ο επιθεωρητής που ήταν αρμόδιος να ορίζει της βάρδιες των σταθμαρχών, φέρεται να υποστήριξε πως δεν ευθύνεται για τον τρόπο που εκτέλεσαν τα καθήκοντα τους οι σταθμάρχες την μοιραία Το άρθρο Προφυλακιστέος μετά τη μαραθώνια απολογία ο επιθεωρητής κυκλοφορίας του ΟΣΕ εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

“Εγώ προτείνω τις βάρδιες αλλά εγκρίνονται από τους ανωτέρους μου”

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο