Μητέρα 6χρονης στο Πέραμα: Είδα την κόρη μου ξαπλωμένη και τον 43χρονο να τη χαϊδεύει
09:34 - 31/03/2023
Συγκλονίζουν τα όσα δήλωσε η μητέρα της 6χρονης από το Πέραμα, η οποία φέρεται να έπεσε θύμα ασέλγειας από 43χρονο μέσα σε αποθήκη επιχείρησης.Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέραμα: «Είδα την κόρη μου ξαπλωμένη και τον 43χρονο να τη χαϊδεύει», λέει η μητέρα της 6χρονης
«Το παιδί ήταν ταραγμένο και μου έλεγε “μαμά, με έπιανε σε σημεία που δεν έπρεπε”» είπε η μητέρα – Πώς σχολιάζει τις αναφορές ότι της έχουν ασκήσει δίωξη για συνέργεια
Διαβάστε το στο Πέραμα: Σοκάρει η περιγραφή της μητέρας της 6χρονης – «Είδα την κόρη μου ξαπλωμένη και εκείνον να την χαϊδεύει»
Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 43χρονος που φέρεται να ασέλγησε στην 6χρονη κόρη της φίλης του στο Πέραμα. Η μητέρα της μικρής μίλησε στο «Καλημέρα Ελλάδα» στον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου και περιέγραψε όσα έγιναν την ημέρα που έπιασε τον άνδρα «να χαϊδεύει» την κόρη της. «Τον γνωρίζω πέντε χρόνια. Κάναμε πολύ κολλητή παρέα. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη, δεν μου είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. Εκείνες τις ημέρες είχα την κορούλα μου με πυρετό. Γυρνώντας από το ΙΚΑ, η κόρη μου μου είπε να σταματήσουμε στο μαγαζί του, μιας και το σπίτι μας είναι κοντά. Καθίσαμε και του ζήτησα κάποια στιγμή ένα θερμόμετρο για να δω αν έχει πυρετό το παιδί και να φύγουμε για το σπίτι.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠέραμα: «Είδα την κόρη μου ξαπλωμένη και τον 43χρονο να τη χαϊδεύει» λέει η μητέρα της 6χρονης
Συγκλονίζουν τα όσα δήλωσε η μητέρα της 6χρονης από το Πέραμα, η οποία φέρεται να έπεσε θύμα ασέλγειας από 43χρονο μέσα σε αποθήκη επιχείρησης. Η γυναίκα, που μίλησε στον ΑΝΤ1, δήλωσε πως γνώρισε τον συλληφθέντα ως δράστη πέντε χρόνια και έκανε «κολλητή παρέα» μαζί του.«Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Δεν μου είχε δώσει ποτέ δικαιώματα» ανέφερε […]
Το άρθρο Πέραμα: «Είδα την κόρη μου ξαπλωμένη και τον 43χρονο να τη χαϊδεύει» λέει η μητέρα της 6χρονης εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΜητέρα 6χρονης στο Πέραμα: Είδα την κόρη μου ξαπλωμένη και τον 43χρονο να τη χαϊδεύει
Η γυναίκα περιέγραψε όλα όσα έγιναν εκείνη την ημέρα ενώ δήλωσε πως γνώριζε τον συλληφθέντα πέντε χρόνια και έκανε «κολλητή παρέα» μαζί του. Σχετικά με το περιστατικό, περιέγραψε στο Αντέννα ότι «εκείνες τις ημέρες είχα την κορούλα μου με πυρετό. Γυρνώντας από το ΙΚΑ, η κόρη μου μου είπε να σταματήσουμε στο μαγαζί του, μιας […]
The post Μητέρα 6χρονης στο Πέραμα: Είδα την κόρη μου ξαπλωμένη και τον 43χρονο να τη χαϊδεύει appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΠέραμα: Σοκάρει η περιγραφή της μητέρας της 6χρονης – «Είδα την κόρη μου ξαπλωμένη και εκείνον να την χαϊδεύει»
Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 43χρονος που φέρεται να ασέλγησε στην 6χρονη κόρη της φίλης του στο Πέραμα.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΠέραμα: «Είδα την κόρη μου ξαπλωμένη και τον 43χρονο να τη χαϊδεύει», λέει η μητέρα της 6χρονης
«Το παιδί ήταν ταραγμένο και μου έλεγε “μαμά, με έπιανε σε σημεία που δεν έπρεπε”» είπε η μητέρα – Πώς σχολιάζει τις αναφορές ότι της έχουν ασκήσει δίωξη για συνέργεια Συγκλονιστική είναι η περιγραφή της μητέρας από το Πέραμα, που κατήγγειλε τον 43χρονο Ιρακινό για ασέλγεια της εξάχρονης κόρης της, μέσα σε αποθήκη επιχείρησης. Ο 43χρονος συνελήφθη μετά την καταγγελία και […]
Διαβάστε το στο lamianow.grΣυγκλονίζει η περιγραφή της μητέρας της 6χρονης: «Είδα την κόρη μου ξαπλωμένη και τον 43χρονο να την χαϊδεύει»
Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε το πρωί της Παρασκευής η μητέρα της 6χρονης, που όπως καταγγέλθηκε έπεσε θύμα ασέλγειας από 43χρονο, φίλο της μητέρας του παιδιού, μέσα σε αποθήκη επιχείρησης, στο Πέραμα. Ερωτηθείσα από τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου, η μητέρα της 6χρονης είπε ότι τον συλληφθέντα ως δράστη, που […]
Διαβάστε το στο irafina.grΠέραμα: «Είδα την κόρη μου ξαπλωμένη και τον 43χρονο να τη χαϊδεύει» - Συγκλονίζει η μητέρα της 6χρονης
Νέα υπόθεση φρίκης στο Πέραμα. Η σοκαριστική στιγμή που έπιασε τον 43χρονο με την κόρη της σε αποθήκη επιχείρησης.Τη σοκαριστική στιγμή που έπιασε τον 43χρονο να ασελγεί σε βάρος της 6χρονης κόρης μέσα σε αποθήκη επιχείρησης στο Πέραμα, περιέγραψε η μητέρα του κοριτσιού το πρωί της Παρασκευής (31/3). Υπενθυμίζεται ότι ο 43χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία που υπέβαλε η μητέρα του παιδιού και οδηγήθηκε χθες, Πέμπτη (30/3) στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, από όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα (3/4). Ο 43χρονος εργαζόταν σε πλυντήριο αυτοκινήτων και σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας, γνωρίζονταν εδώ και 5 χρόνια, από όταν η 6χρονη ήταν ενός έτους και ήταν άτομο της
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr