Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Η απολογία του επιθεωρητή Νικολάου – «Προϊστάμενε δεν μπορώ να προσδιορίσω από ποια γραμμή έχω διώξει την αμαξοστοιχία»
09:52 - 31/03/2023
Το πρώτο τηλεφώνημα με Σαμαρά και η συνάντηση μετά το δυστύχημα - Δεν έπεισε και προφυλακίστηκε ο Νικολάου- «Κανείς δεν μου παραπονέθηκε για τους νεοπροσληφθέντες».
Το άρθρο Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Η απολογία του επιθεωρητή Νικολάου – «Προϊστάμενε δεν μπορώ να προσδιορίσω από ποια γραμμή έχω διώξει την αμαξοστοιχία» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τέμπη: «Προϊστάμενε δεν μπορώ να προσδιορίσω από ποια γραμμή έχω διώξει την αμαξοστοιχία»
Προφυλακιστέος κρίθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο επιθεωρητής κυκλοφορίας του ΟΣΕ, ο οποίος απολογήθηκε στο πλαίσιο της έρευνας για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Διαβάστε το στο thebest.grΤέμπη: Η απολογία του επιθεωρητή του ΟΣΕ – «Προϊστάμενε δεν μπορώ να προσδιορίσω από ποια γραμμή έχω διώξει την αμαξοστοιχία»
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο επιθεωρητής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, μετά την μαραθώνια απολογία του στον εφέτη ανακριτή για την τραγωδία στα Τέμπη, έως αργά τη νύχτα.Προφυλακιστέος κρίθηκε ο επιθεωρητής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, μετά την μαραθώνια απολογία του στον εφέτη ανακριτή για την τραγωδία στα Τέμπη, έως αργά τη νύχτα.Από την πλευρά του ο κ. Νικολάου, ο οποίος είχε πάρει αναρρωτική άδεια μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα με τους 57 νεκρούς, κατέθεσε ένα απολογητικό υπόμνημά 100 σελίδων το οποίο έχει στη διάθεσή του το protothema.gr και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Η απολογία του επιθεωρητή Νικολάου – «Προϊστάμενε δεν μπορώ να προσδιορίσω από ποια γραμμή έχω διώξει την αμαξοστοιχία»
Το πρώτο τηλεφώνημα με Σαμαρά και η συνάντηση μετά το δυστύχημα – Δεν έπεισε και προφυλακίστηκε ο Νικολάου- «Κανείς δεν μου παραπονέθηκε για τους νεοπροσληφθέντες» Την προφυλάκιση του επιθεωρητή κυκλοφορίας του ΟΣΕ, Δημήτρη Νικολάου, αποφάσισαν μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ανακριτής και εισαγγελέας που ερευνούν τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Από την πλευρά του ο κ. Νικολάου, ο […]
Διαβάστε το στο lamianow.gr