Τριαντάφυλλος για Survivor All Star: «Αν δεν κάναμε κάποια stories, θα έκανε 8% – Πληρώστε με για να λέτε το όνομά μου»

10:16 - 31/03/2023

Καταπέλτης ο Τριαντάφυλλος κατά του Survivor All Star. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη και στην κάμερα To άρθρο Τριαντάφυλλος για Survivor All Star: «Αν δεν κάναμε κάποια stories, θα έκανε 8% – Πληρώστε με για να λέτε το όνομά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τριαντάφυλλος για Survivor All Star: «Έχω παιχτεί 100 φορές και δεν είμαι εκεί. Πληρώστε με και λέτε μετά το όνομά μου»

Για τις εξελίξεις του Survivor All Star μίλησε ο Τριαντάφυλλος. Ο τραγουδιστής μάλιστα υποστήριξε ότι πρέπει να τον πληρώσουν για να αναφέρεται το όνομά του στον φετινό κύκλο. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη και στην κάμερα του Mega Καλημέρα ανέφερε: «Προσπαθώ κι εγώ, επειδή το Survivor το αγαπώ και θέλω να το βοηθήσω, αν δεν κάναμε κάποια […] The post Τριαντάφυλλος για Survivor All Star: «Έχω παιχτεί 100 φορές και δεν είμαι εκεί. Πληρώστε με και λέτε μετά το όνομά μου» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της