Τριαντάφυλλος για Survivor All Star: «Αν δεν κάναμε κάποια stories, θα έκανε 8% – Πληρώστε με για να λέτε το όνομά μου»
10:16 - 31/03/2023
Καταπέλτης ο Τριαντάφυλλος κατά του Survivor All Star. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη και στην κάμερα
To άρθρο Τριαντάφυλλος για Survivor All Star: «Αν δεν κάναμε κάποια stories, θα έκανε 8% – Πληρώστε με για να λέτε το όνομά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τριαντάφυλλος για Survivor All Star: «Έχω παιχτεί 100 φορές και δεν είμαι εκεί. Πληρώστε με και λέτε μετά το όνομά μου»
Για τις εξελίξεις του Survivor All Star μίλησε ο Τριαντάφυλλος. Ο τραγουδιστής μάλιστα υποστήριξε ότι πρέπει να τον πληρώσουν για να αναφέρεται το όνομά του στον φετινό κύκλο. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη και στην κάμερα του Mega Καλημέρα ανέφερε: «Προσπαθώ κι εγώ, επειδή το Survivor το αγαπώ και θέλω να το βοηθήσω, αν δεν κάναμε κάποια […]
The post Τριαντάφυλλος για Survivor All Star: «Έχω παιχτεί 100 φορές και δεν είμαι εκεί. Πληρώστε με και λέτε μετά το όνομά μου» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr