Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Πότε ξεκινά η διαδικασία για τα χαμηλότοκα δάνεια – Όροι και προϋποθέσεις

11:16 - 31/03/2023

Τη Δευτέρα 3 Απριλίου ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Σπίτι μου». Οι πολίτες που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για να κριθεί η κατ’ αρχήν επιλεξιμότητά τους σε κάποια από τις τράπεζες που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Τις λεπτομέρειες του προγράμματος παρουσίασε σήμερα ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός Επικρατείας,…

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρόγραμμα Σπίτι μου: Δώδεκα ερωτήσεις και απαντήσεις για τα χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια

Οδηγός για το πρόγραμμα στεγαστικής πολιτικής των νέων

Διαβάστε το στο

Πρόγραμμα Σπίτι μου: Δώδεκα ερωτήσεις και απαντήσεις για τα χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια

Οδηγός για το πρόγραμμα στεγαστικής πολιτικής των νέων

Διαβάστε το στο tanea.gr

«Σπίτι μου»: Βήμα-βήμα η διαδικασία για τα χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια – Δείτε παραδείγματα

«Σπίτι μου»:  Ξεκινά από την ερχόμενη Δευτέρα 3 Απριλίου, η υποβολή αιτήσεων στις τράπεζες από νέους και νέα ζευγάρια, για χορήγηση άτοκων ή χαμηλότοκων δανείων, με επιτόκιο που αντιστοιχεί στο ένα τέταρτο του κανονικού επιτοκίου της αγοράς, για απόκτηση πρώτης κατοικίας. Μέσω του προγράμματος, περισσότεροι από 10.000 ωφελούμενοι μπορούν εντός του έτους να αποκτήσουν ιδιόκτητη […] Το άρθρο «Σπίτι μου»: Βήμα-βήμα η διαδικασία για τα χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια – Δείτε παραδείγματα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι