Survivor: «Βόμβα» από την Μαριπόζα - Όταν αποχώρησα από το παιχνίδι, πήγα κρυφά φαγητό στους παίκτες

12:06 - 31/03/2023

Survivor All Star: Ξεχωριστό ενδιαφέρον αποκτούν οι δηλώσεις της Έλενας Μαριπόζας Κρεμλίδου μετά τα τελευταία περιστατικά με τις αποβολές Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Κρεμλίδου: Όταν αποχώρησα από το Survivor, πήγα κρυφά φαγητό στους παίκτες

«Μου είπαν ότι, αν έμενα, θα με ψήφιζαν να φύγω» αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι - Δείτε βίντεο 

Διαβάστε το στο

Έλενα Κρεμλίδου: «Όταν αποχώρησα από το Survivor, πήγα κρυφά φαγητό στους παίκτες»

«Και τι κατάλαβα; Μου είπαν ότι, αν έμενα, θα με ψήφιζαν να φύγω» αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι - Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις που έκανε

Διαβάστε το στο

Έλενα Κρεμλίδου: «Όταν αποχώρησα από το Survivor, πήγα κρυφά φαγητό στους παίκτες»

Η Έλενα Κρεμλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά από τη To άρθρο Έλενα Κρεμλίδου: «Όταν αποχώρησα από το Survivor, πήγα κρυφά φαγητό στους παίκτες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

«Και τι κατάλαβα; Μου είπαν ότι αν έμενα θα με ψήφιζαν να φύγω»

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες