Survivor: «Βόμβα» από την Μαριπόζα - Όταν αποχώρησα από το παιχνίδι, πήγα κρυφά φαγητό στους παίκτες
12:06 - 31/03/2023
Survivor All Star: Ξεχωριστό ενδιαφέρον αποκτούν οι δηλώσεις της Έλενας Μαριπόζας Κρεμλίδου μετά τα τελευταία περιστατικά με τις αποβολές Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλενα Κρεμλίδου: Όταν αποχώρησα από το Survivor, πήγα κρυφά φαγητό στους παίκτες
«Μου είπαν ότι, αν έμενα, θα με ψήφιζαν να φύγω» αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο Έλενα Κρεμλίδου: «Όταν αποχώρησα από το Survivor, πήγα κρυφά φαγητό στους παίκτες»
«Και τι κατάλαβα; Μου είπαν ότι, αν έμενα, θα με ψήφιζαν να φύγω» αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι - Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις που έκανε
Διαβάστε το στο Έλενα Κρεμλίδου: «Όταν αποχώρησα από το Survivor, πήγα κρυφά φαγητό στους παίκτες»
Η Έλενα Κρεμλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά από τη
To άρθρο Έλενα Κρεμλίδου: «Όταν αποχώρησα από το Survivor, πήγα κρυφά φαγητό στους παίκτες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΈλενα Κρεμλίδου: «Όταν αποχώρησα από το Survivor, πήγα κρυφά φαγητό στους παίκτες»
«Και τι κατάλαβα; Μου είπαν ότι αν έμενα θα με ψήφιζαν να φύγω»
Διαβάστε το στο neolaia.gr