Σοφία Βόσσου: «Για μια βραδιά έπαιρνα 1,5 έως και 2 εκατομμύρια δραχμές
22:46 - 31/03/2023
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Βόσσου στο περιοδικό Λοιπόν και τον Παναγιώτη Βαζαίο. Μέσα σε όλα, μάλιστα, […]
The post Σοφία Βόσσου: «Για μια βραδιά έπαιρνα 1,5 έως και 2 εκατομμύρια δραχμές appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Βόσσου: «Για μια βραδιά έπαιρνα 1,5 έως και 2 εκατομμύρια δραχμές»
Όλα όσα είπε η τραγουδίστρια για τις κορυφαίες συνεργασίες που έκανε στην καριέρα της
Διαβάστε το στο Βόσσου για τις «χρυσές εποχές» στην καριέρα της: «Για μια βραδιά έπαιρνα 1,5 έως και 2 εκατομμύρια δραχμές»
Η Σοφία Βόσσου αποκάλυψε το εξωπραγματικό νυχτοκάματο που έπαιρνε στις «χρυσές εποχές» του ελληνικού τραγουδιού.
Διαβάστε το στο Σοφία Βόσσου: «Για μια βραδιά έπαιρνα 1,5 έως και 2 εκατομμύρια δραχμές»
Η Σοφία Βόσσου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μέσα σε όλα, μάλιστα, η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στην μεγάλη της χαρά για τις σημαντικές συνεργασίες που έχει επιτύχει στην μακρόχρονη καλλιτεχνική της διαδρομή αλλά και τις «χρυσές εποχές» του ελληνικού τραγουδιού. Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Βόσσου σημείωσε χαρακτηριστικά πως […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΣοφία Βόσσου: Για μια βραδιά έπαιρνα 1,5 με 2 εκατ. δραχμές – Σπαταλούσα τα χρήματά μου με τους φίλους μου
H γνωστή τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε-μεταξύ άλλων- για την καριέρα της, για τις σημαντικές συνεργασίες που έχει κάνει στην μακρόχρονη καλλιτεχνική της διαδρομή αλλά και τις «χρυσές εποχές» του ελληνικού τραγουδιού.H γνωστή τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε-μεταξύ άλλων- για την καριέρα της, για τις σημαντικές συνεργασίες που έχει κάνει στην μακρόχρονη καλλιτεχνική της διαδρομή αλλά και τις «χρυσές εποχές» του ελληνικού τραγουδιού.Μιλώντας για τις πιο σημαντικές στιγμές στην καριέρα της αναφέρει: «Είμαι από τα πιο ευλογημένα πλάσματα στην Ελλάδα. Έχω […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣοφία Βόσσου: «Για μια βραδιά με πλήρωναν 2 εκατομμύρια δραχμές»
Σοφία Βόσσου: "Πράγματι πέρασα "χρυσές" εποχές στη νύχτα, ήταν πολλά τα χρήματα..."
Διαβάστε το στο pagenews.gr