MasterChef: «Βόμβες» για την Μαρία Μπέη – «Κλόουν, ελεεινά αισχρή, την έχω σιχαθεί»

23:16 - 31/03/2023

Στην πιο αιχμηρή ίσως ψηφοφορία μέχρι σήμερα στο MasterChef έμελλε να βρεθεί η κόκκινη ομάδα, ύστερα από την ήττα στην τελευταία […] The post MasterChef: «Βόμβες» για την Μαρία Μπέη – «Κλόουν, ελεεινά αισχρή, την έχω σιχαθεί» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

MasterChef: Απίστευτοι χαρακτηρισμοί για τη Μαρία Μπέη – «Ελεεινά αισχρή, την έχω σιχαθεί»

Η ήττα της κόκκινης ομάδας έφερε απίστευτες κόντρες στο MasterChef. Στο στόχαστρο του Μότο Μότο η Μαρία Μπέη.

Διαβάστε το στο

MasterChef: Άγριο «κράξιμο» στην Μαρία Μπέη – «Κλόουν, ελεεινά αισχρή, την έχω σιχαθεί»

Τα αποτελέσματα της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef που αφορούσαν το fine dining περίμεναν με αγωνία να μάθουν η κόκκινη και η μπλε ομάδα στο νέο επεισόδιο της Παρασκευής (31/3) Το συμβούλιο βρήκε προς εκπλήξεως κάποιους παίκτες, που έδειχναν απόλυτα σίγουροι για to τελικό αποτέλεσμα, χωρίς να υπολογίσουν τις αστοχίες τους. Οι κόκκινοι με 90 βαθμούς έναντι 118 ήταν οι μεγάλοι χαμένοι της τελευταίας Ομαδικής Δοκιμασίας με τους τρεις κριτές να τους επισημαίνουν τις αδυναμίες στα πιάτα τους. Τα μέλη της νικήτριας ομάδας αποφάσισαν να δώσουν ασυλία στον Moto Moto, ο οποίος θα έβγαινε σίγουρα τάκο, αφού σχεδόν όλοι οι συμπαίκτες του είχαν σκοπό να του δώσουν αρνητική ψήφο. Ο Κωνσ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο