Εν εξάλλω η Αγγελική Νικολούλη: «Όχι τέτοια παιχνιδάκια εδώ στο Τούνελ, αγάπη μου»
01:06 - 01/04/2023
Πιστή στο ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό, η Αγγελική Νικολούλη επανήλθε με το «Φως στο τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής μέσα […]
The post Εν εξάλλω η Αγγελική Νικολούλη: «Όχι τέτοια παιχνιδάκια εδώ στο Τούνελ, αγάπη μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάρτυρας – κλειδί εξόργισε την Αγγελική Νικολούλη: «Τέτοια παιχνιδάκια όχι εδώ»
Εξοργισμένη στον αέρα της εκπομπής η Αγγελική Νικολούλη. Τι συνέβη με τη μάρτυρα που κάλεσε στο «Φως στο Τούνελ».
Διαβάστε το στο Έξαλλη η Αγγελική Νικολούλη: «Τέτοια παιχνιδάκια όχι εδώ στο Τούνελ, αγάπη μου» (vid)
Η Αγγελική Νικολούλη έγινε έξαλλη με τον τρόπο που τηλεθεάτρια χειρίστηκε το μοίρασμα πληροφοριών για υπόθεση εξαφάνισης στη Λάρισα.
Διαβάστε το στο Έξαλλη η Αγγελική Νικολούλη: «Όχι τέτοια παιχνιδάκια εδώ στο Τούνελ, αγάπη μου»
Με την υπόθεση εξαφάνισης του Θοδωρή Σελεμετζίδη ασχολήθηκε το «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη, με την ίδια να…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΦως στο Τούνελ: Εκνευρίστηκε η Αγγελική Νικολούλη – «Όχι τέτοια παιχνιδάκια κοπέλα μου γλυκιά»
Δυναμικά επέστρεψε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη από τη συχνότητα του Mega το βράδυ της Παρασκευής (31/3) προς τα ξημερώματα του Σαββάτου, αναζητώντας έναν αγνοούμενο κτηνοτρόφο από τη Λάρισα. Στο πλαίσιο της έρευνας για τον Θόδωρη Σελεμετζίδη, του οποίου τα ίχνη αγνοούνται από τις 12 Μαΐου του 2022, η εκπομπή έλαβε μια κλήση από τηλεθεάτρια. Ωστόσο, κάτι συνέβη που εκνεύρισε την Αγγελική Νικολούλη αφού δεν έδωσε σαφείς πληροφορίες με την παρουσιάστρια και δημοσιογράφο να λέει στον «αέρα»: «Λοιπόν, να σου πω κοπέλα μου γλυκιά. Ε τώρα τι; Να παίζουμε; Κρυφτό; Δεν καταλαβαίνω. Μην μας ταλαιπωρείς έτσι. Να πάμε σε ένα διάλειμμα και να τα πούμε. Όχι, όμως, αυτό το πράγμ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΈξαλλη η Αγγελική Νικολούλη: «Τέτοια παιχνιδάκια όχι εδώ»
Η Αγγελική Νικολούλη επανήλθε με το «Φως στο τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής μέσα από το πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού. Κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής, μάλιστα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δεν δίστασε να εκφράσει την οργή της για τον τρόπο που τηλεθεάτρια χειρίστηκε το μοίρασμα πληροφοριών για υπόθεση στην Λάρισα. Έτσι, λίγο πριν περάσει […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΦως στο Τούνελ: Έξαλλη η Νικολούλη με μάρτυρα – «Όχι τέτοια παιχνιδάκια εδώ, αγάπη μου»
Με την υπόθεση εξαφάνισης του Θοδωρή Σελεμετζίδη ασχολήθηκε, μεταξύ άλλων, τα βράδυ της Παρασκευής, το «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη. Κάποια στιγμή, η παρουσιάστρια εξοργίστηκε με την στάση μίας μάρτυρα που είχε καλέσει την εκπομπή. «Όχι τέτοια παιχνιδάκια εδώ, αγάπη μου», είπε δηκτικά η Αγγελική Νικολούλη. Δείτε το βίντεο: Πήγε στα ΚΤΕΛ και […]
Το άρθρο Φως στο Τούνελ: Έξαλλη η Νικολούλη με μάρτυρα – «Όχι τέτοια παιχνιδάκια εδώ, αγάπη μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΟργισμένη οn air η Αγγελική Νικολούλη: «Όχι τέτοια παιχνιδάκια εδώ στο Τούνελ, αγάπη μου»
H Αγγελική Νικολούλη επανήλθε χθες βράδυ στο MEGA με το «Φως στο τούνελ» και κάποια στιγμή εξέφρασε την οργή της για τον τρόπο που τηλεθεάτρια χειρίστηκε το μοίρασμα πληροφοριών για υπόθεση στην Λάρισα.H Αγγελική Νικολούλη επανήλθε χθες βράδυ στο MEGA με το «Φως στο τούνελ» και κάποια στιγμή εξέφρασε την οργή της για τον τρόπο που τηλεθεάτρια χειρίστηκε το μοίρασμα πληροφοριών για υπόθεση στην Λάρισα.Έτσι, λίγο πριν περάσει το «Φως στο Τούνελ» σε διαφημιστικό διάλειμμα, η Αγγελική Νικολούλη τόνισε με νόημα τα εξής στην κάμερα πως «Λοιπόν, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΈξαλλη η Αγγελική Νικολούλη με τηλεθεάτρια: «Τέτοια παιχνιδάκια όχι εδώ»
Με την υπόθεση εξαφάνισης του Θοδωρή Σελεμετζίδη ασχολήθηκε, μεταξύ άλλων, τα βράδυ της Παρασκευής, το «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΟ εκνευρισμός της Αγγελικής Νικολούλη on air: «Τέτοια παιχνιδάκια όχι εδώ»
Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της η Αγγελική Νικολούλη, κατά το χθεσινό (31/03) «Φως στο τούνελ» στο MEGA, ύστερα από μαρτυρία κάποιας γυναίκας.Η Αγγελική Νικολούλη, την Παρασκευή (31/03), ασχολήθηκε με την υπόθεση εξαφάνισης του 43χρονου Θοδωρή Σελεμετζίδη, αλλά η δημοσιογράφος δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της έπειτα από μια μαρτυρία που έφτασε στο «Φως στο τούνελ», το οποίο προβάλλεται στο MEGA. Συγκεκριμένα, ο 43χρονος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από τη Λάρισα, με μάρτυρα-κλειδί να επικοινωνεί με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Ωστόσο, όπως φαίνεται, η μάρτυρας δεν έδωσε σαφείς πληροφορίες, με τη δημοσιογράφο να της απευθύνεται σε έντονο ύφος. Χαρακτηριστικά, η Αγγελική Νικολούλη ε
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr«Φόρτωσε» με μάρτυρα υπόθεσης εξαφάνισης η Νικολούλη – «Όχι τέτοια παιχνιδάκια εδώ αγάπη μου» (video)
Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της η Αγγελική Νικολούλη με τηλεθεάτρια και τον τρόπο πυο έδινε πληροφορίες για μια υπόθεση εξαφάνισης στη Λάρισα, στη διάρκεια της χθεσινής της εκπομπής στο Mega. Η υπόθεση αφορούσε στον Θοδωρή Σελεμετζίδη, ο οποίος εξαφανίστηκε με μυστήριο τρόπο στη Λάρισα και μια μάρτυρας επικοινώνησε για να δώσει πληροφορίες. Ωστόσο, ο τρόπος …
Διαβάστε το στο agriniopress.grΈξαλλη η Αγγελική Νικολούλη: «Όχι τέτοια παιχνιδάκια εδώ στο Τούνελ, αγάπη μου» (vid)
Με την υπόθεση εξαφάνισης του Θοδωρή Σελεμετζίδη ασχολήθηκε το «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη, με την ίδια να γίνεται έξαλλη στον «αέρα» της εκπομπής.
The post Έξαλλη η Αγγελική Νικολούλη: «Όχι τέτοια παιχνιδάκια εδώ στο Τούνελ, αγάπη μου» (vid) first appeared on ThesSports.
Διαβάστε το στο thessports.gr