Πρόγραμμα Σπίτι μου: 24 ερωτήσεις – απαντήσεις για τα χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια για νέους και ζευγάρια από 25 έως 39 ετών

10:36 - 01/04/2023

Η κυβέρνηση, ανακοίνωσε, τις προϋποθέσεις για τους δικαιούχους και τη διαδικασία χορήγησης χαμηλότοκων δανείων, για νέους και ζευγάρια από 25 έως 39 ετών με ετήσιο εισόδημα από 10.000 ευρώ. Πρόκειται για το πρόγραμμα «Σπίτι μου». Το υπουργείο Εργασίας έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα 24 ερωτοαπαντήσεις και εξηγεί πώς λειτουργεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Το κέντρο της Αθήνας, τα δυτικά προάστια Το άρθρο Πρόγραμμα Σπίτι μου: 24 ερωτήσεις – απαντήσεις για τα χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια για νέους και ζευγάρια από 25 έως 39 ετών εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Σπίτι μου»: Οδηγός προγράμματος - 24 ερωτήσεις - απαντήσεις για τα χαμηλά στεγαστικά δάνεια

Το πρόγραμμα «Σπίτι μου» των επιδοτούμενων στεγαστικών δανείων εξασφαλίζει πέντε συγκεκριμένα πλεονεκτήματα για τους ωφελούμενουςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

«Σπίτι μου»: Αύριο ξεκινούν οι αιτήσεις για τα χαμηλότοκα δάνεια σε νέους και ζευγάρια

«Σπίτι μου»: Από αύριο Δευτέρα 3 Απριλίου ξεκινούν οι αιτήσεις, για το πρόγραμμα με το οποίο περισσότεροι από 10.000 νέοι και…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

«Σπίτι μου»: 24 ερωτήσεις – απαντήσεις για τα χαμηλότοκα δάνεια [πίνακες]

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να αρχίσουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Σπίτι μου

Διαβάστε το στο tovima

"Σπίτι μου": Από Δευτέρα οι αιτήσεις για χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια σε νέους - Τα κριτήρια και οι δικαιούχοι

Το πρόγραμμα αφορά νέους ή νέα ζευγάρια, ηλικίας από 25 ετών έως 39 ετών, που θα πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

24 ερωταπαντήσεις για τα χαμηλότοκα στεγαστικά σε νέους

Διευκρινίσεις για το πρόγραμμα χορήγησης χαμηλότοκων στεγαστικών δανείων σε νέους και νέα ζευγάρια παρέχει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων μέσα από 24 ερωτήσεις και απαντήσεις. Παράλληλα, αναφέρει ότι, τις… 24 ερωταπαντήσεις για τα χαμηλότοκα στεγαστικά σε νέους - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Πρόγραμμα «Σπίτι μου» - 24 ερωτήσεις - απαντήσεις για όσα πρέπει να γνωρίζετε

Από τη Δευτέρα (03/04) ξεκινάνε οι αιτήσεις για το νέο στεγαστικό πρόγραμμα «Σπίτι μου», με άτοκα ή χαμηλότοκα δάνεια πρώτης κατοικίας σε νέους 25 έως 39 ετών, με εισοδηματικά κριτήρια. Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

«Σπίτι μου»: Βήμα-βήμα η διαδικασία για τα χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια – Δικαιούχοι και παραδείγματα

Τη Δευτέρα ξεκινούν οι αιτήσεις

Διαβάστε το στο news.gr

Πρόγραμμα Σπίτι μου: Δώδεκα ερωτήσεις και απαντήσεις για τα χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια

Τις προϋποθέσεις, τους δικαιούχους και τη διαδικασία χορήγησης χαμηλότοκων δανείων, για νέους και ζευγάρια από 25 έως 39 ετών με ετήσιο εισόδημα από 10.000 ευρώ, ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Πρόκειται για το πρόγραμμα «Σπίτι μου» το οποίο ξεκινά τη Δευτέρα. Ο Οικονομικός Ταχυδρόμος με δώδεκα ερωτοαπαντήσεις εξηγεί πως λειτουργούν το συγκεκριμένο πρόγραμμα. 1. Πότε ξεκινά το […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πρόγραμμα Σπίτι μου: 24 ερωτήσεις – απαντήσεις για τα χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια

Τις προϋποθέσεις, τους δικαιούχους και τη διαδικασία χορήγησης χαμηλότοκων δανείων, για νέους και ζευγάρια από 25 έως 39 ετών με ετήσιο εισόδημα από 10.000 ευρώ, ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Πρόκειται για το πρόγραμμα «Σπίτι μου».

Διαβάστε το στο pagenews.gr

«Σπίτι μου»: Οδηγός προγράμματος – 24 ερωτήσεις – απαντήσεις για τα χαμηλά στεγαστικά δάνεια

Το πρόγραμμα «Σπίτι μου» των επιδοτούμενων στεγαστικών δανείων εξασφαλίζει πέντε συγκεκριμένα πλεονεκτήματα για τους ωφελούμενους Τις προϋποθέσεις, τους δικαιούχους και τη διαδικασία χορήγησης χαμηλότοκων δανείων, για νέους και ζευγάρια από 25 έως 39 ετών με ετήσιο εισόδημα από 10.000 ευρώ, ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Πρόκειται για το πρόγραμμα «Σπίτι μου». Το υπουργείο Εργασίας έδωσε σήμερα στη […] The post «Σπίτι μου»: Οδηγός προγράμματος – 24 ερωτήσεις – απαντήσεις για τα χαμηλά στεγαστικά δάνεια appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τι λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης για τις φερόμενες ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους

Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ: Η Sony Pictures ετοιμάζει live-action ταινία

Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα;

Γιώργος Κώτσηρας στην «P»: «Όταν διαταράσσεται η οικονομική ισορροπία, ενισχύεται ο λαϊκισμός»

Το ΕΡΤChristmas και φέτος στις οθόνες μας