Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο τέλος του μήνα, 585.000 εργαζόμενοι συμπολίτες μας θα δουν τον μισθό τους να αυξάνεται

10:58 - 01/04/2023

Μήνυμα του πρωθυπουργού για την αύξηση του κατώτατου μισθού.Μήνυμα του πρωθυπουργού για την αύξηση του κατώτατου μισθού.«Από σήμερα ο κατώτατος μισθός ανεβαίνει στα 780 ευρώ, στο υψηλότερο επίπεδο που έχει βρεθεί ιστορικά έως σήμερα. Έτσι, στο τέλος του μήνα, 585.000 εργαζόμενοι συμπολίτες μας θα δουν τον μισθό τους να αυξάνεται. Από το 2019, όταν και αναλάβαμε τη διακυβέρνηση, η συνολική αύξηση του κατώτατου […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατώτατος μισθός – Μητσοτάκης: «585.000 εργαζόμενοι συμπολίτες μας θα δουν τον μισθό τους να αυξάνεται»

Κατώτατος μισθός: Ανάρτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 780 ευρώ έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Facebook. Όπως αναφέρει: «Στο τέλος του μήνα, 585.000 εργαζόμενοι συμπολίτες μας θα δουν τον μισθό τους να αυξάνεται. Από το 2019, όταν και αναλάβαμε τη διακυβέρνηση, η συνολική αύξηση του κατώτατου μισθού φτάνει στο 20%», προσθέτει. Στην […] Το άρθρο Κατώτατος μισθός – Μητσοτάκης: «585.000 εργαζόμενοι συμπολίτες μας θα δουν τον μισθό τους να αυξάνεται» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μητσοτάκης για αύξηση κατώτατου μισθού: «585.000 εργαζόμενοι συμπολίτες μας θα δουν τον μισθό τους να αυξάνεται»

«Η χώρα μας – χάρη στη δυναμική ανάπτυξη της οικονομίας που πετυχαίνουμε τα τελευταία χρόνια- σταδιακά συγκλίνει με την Ευρώπη στα εισοδήματα»

Διαβάστε το στο news.gr

Κυρ. Μητσοτάκης: 585.000 εργαζόμενοι θα δουν τον μισθό τους να αυξάνεται

Ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα με αφορμή την εφαρμογή του νέου κατώτατου μισθού στα 780 ευρώ από σήμερα 1η Απριλίου, έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ανέφερε συγκεκριμένα: “Από σήμερα ο κατώτατος μισθός ανεβαίνει στα €780. Έτσι, στο τέλος του μήνα, 585.000 εργαζόμενοι θα δουν τον μισθό τους να αυξάνεται. Όμως ξέρω πως οι μισθοί στη χώρα […] Κυρ. Μητσοτάκης: 585.000 εργαζόμενοι θα δουν τον μισθό τους να αυξάνεται on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Μητσοτάκης: Στο τέλος του μήνα, 585.000 εργαζόμενοι συμπολίτες μας θα δουν τον μισθό τους να αυξάνεται

«Από σήμερα ο κατώτατος μισθός ανεβαίνει στα 780 ευρώ, στο υψηλότερο επίπεδο που έχει βρεθεί ιστορικά έως σήμερα. Έτσι, στο τέλος του μήνα, 585.000 εργαζόμενοι συμπολίτες μας θα δουν τον μισθό τους να αυξάνεται. Από το 2019, όταν και αναλάβαμε τη διακυβέρνηση, η συνολική αύξηση του κατώτατου μισθού φτάνει στο 20%» τονίζει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την αύξηση του κατώτατου μισθού από σήμερα 1 Απριλίου.

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Μητσοτάκης για αύξηση κατώτατου μισθού: Στο τέλος του μήνα, 585.000 εργαζόμενοι συμπολίτες μας θα δουν τον μισθό τους να αυξάνεται

Όσα είπε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλεί ενδιαφέρον η προσωπική μου ζωή»

Ολοκληρώνεται σήμερα η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας – Θα μιλήσουν ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί

Σεισμός 3,1 Ρίχτερ βόρεια της Σάμου

Κασσελάκης για χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Γίγαντες στη συγκάλυψη, νάνοι στη συναίσθηση»

Δ.Μιχαηλίδου: Καμία ανοχή σε όσους καταστρατηγούν την εργατική νομοθεσία

Χάρης Δούκας: «Έχουμε τη γνώση και την αποφασιστικότητα να παραδώσουμε ένα νέο γήπεδο – κόσμημα»