Πάπας Φραγκίσκος: Είμαι ακόμη ζωντανός

12:10 - 01/04/2023

Εξιτήριο από την καθολική πανεπιστημιακή κλινική Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης πήρε ο Πάπας Φραγκίσκος, στην οποία  είχε εισαχθεί την Τετάρτη εξαιτίας βρογχίτιδας. «Είμαι ακόμη ζωντανός, δεν φοβήθηκα. Εκτιμώ πάρα πολύ… Πάπας Φραγκίσκος: Είμαι ακόμη ζωντανός - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάπας Φραγκίσκος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Τζεμέλι - «Είμαι ακόμη ζωντανός»

Πώς σχολίασε τη σύντομη παραμονή του στο νοσοκομείο

Διαβάστε το στο

Βατικανό: Ο πάπας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - «Είμαι ακόμη ζωντανός»

Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Πήρε εξιτήριο ο Πάπας Φραγκίσκος – «Είμαι ακόμα ζωντανός»

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο ο Πάπας Φραγκίσκος, όπου και νοσηλευόταν εδώ και τρεις μέρες, έχοντας εισαχθεί την Τετάρτη λόγω βρογχίτιδας. «Είμαι ακόμη ζωντανός, δεν φοβήθηκα. Εκτιμώ πάρα πολύ όλους όσους εργάζονται στο νοσοκομείο. Χρειάζεται ηρωική διάθεση, όπως και τρυφερότητα με τους ασθενείς», είπε χαρακτηριστικά ο ποντίφικας, σχολιάζοντας την σύντομη παραμονή του. Βγήκε από το όχημά του και δέχθηκε ευχές για περαστικά από όσους είχαν συγκεντρωθεί να τον υποδεχθούν, μια γυναίκα τον αγκάλιασε ξεσπώντας σε λυγμούς ενώ υπέγραψε στο γύψο ενός παιδιού με σπασμένο χέρι. Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Αγίας Έδρας, Matteo Bruni, ανακοίνωσε ότι: «Σήμερα το πρωί, Σάββατο 1 Απριλίου, ο Πά

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πάπας Φραγκίσκος: Σε καλή διάθεση μετά το εξιτήριο – «Είμαι ακόμα ζωντανός» [βίντεο]

Εξιτήριο έλαβε σήμερα Σάββατο (1/4) από το νοσοκομείο Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης ο Πάπας Φραγκίσκος, καθώς είχε εισαχθεί σε αυτό την περασμένη Τετάρτη με χρόνια βρογχίτιδα και άσθμα, που του προκαλούσαν βήχα και δυσκολία στην αναπνοή, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο Sky News. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Πάπας επιβιβάστηκε σε ενα λευκό αυτοκίνητο […] Το άρθρο Πάπας Φραγκίσκος: Σε καλή διάθεση μετά το εξιτήριο – «Είμαι ακόμα ζωντανός» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πάπας Φραγκίσκος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Τζεμέλι - «Είμαι ακόμη ζωντανός»

Πάπας Φραγκίσκος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Τζεμέλι - «Είμαι ακόμη ζωντανός» ekomninou Σαβ, 01/04/2023 - 13:15

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Εξιτήριο για τον Πάπα Φραγκίσκο: «Είμαι ακόμα ζωντανός»

Εξιτήριο από την καθολική πανεπιστημιακή κλινική Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης πήρε ο Πάπας Φραγκίσκος.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Πάπας Φραγκίσκος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – «Είμαι ακόμα ζωντανός»

Ο πάπας Φραγκίσκος πήρε εξιτήριο από την καθολική πανεπιστημιακή κλινική Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης. Ο ποντίφικας είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο την Τετάρτη εξαιτίας βρογχίτιδας και του χορηγήθηκε αντιβιοτική θεραπεία. Όπως έκανε γνωστό το Βατικανό, αύριο θα είναι παρών στην λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων των Καθολικών. «Είμαι ακόμα ζωντανός, δεν φοβήθηκα. Εκτιμώ πάρα πολύ όλους […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Χρηματιστήριο: Επιλεκτικά ανοδικά με το βλέμμα στα εταιρικά μεγέθη

Παγκόσμιο Βαρόμετρο ManpowerGroup: Μόνο το 65% των εργαζομένων νιώθει εργασιακή ασφάλεια – Ένας στους 2 βιώνει καθημερινό άγχος

Ο Μπιλ Γκέιτς βγάζει στο σφυρί το «μυστικό» εκπληκτικό σούπερ γιοτ του

Μανώλης Μητσιάς – «Δεν ήσουν έρωτας»: Μία ανατρεπτική μουσική πρόταση

Τι προβλέπει η Axia Ventures για τα οικονομικά αποτελέσματα της Πειραιώς

Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι για να βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας – χωρίς γυμναστήριο