Κως: Συνελήφθη 75χρονος που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικες στο Instagram

12:42 - 01/04/2023

Στην σύλληψη 75χρονου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην Κω, καθώς φέρεται να έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικα κορίτσια στο Instagram. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 75χρονος είχε παρενοχλήσει τουλάχιστον τρία κορίτσια.  Η σύλληψη του 75χρονου στη Κω έγινε μετά από καταγγελία που έκαναν σε βάρος του οι γονείς ενός15χρονου κοριτσιού. Σύμφωνα με την καταγγελία, είχε ... Περισσότερα To άρθρο Κως: Συνελήφθη 75χρονος που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικες στο Instagram δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κως: Συνελήφθη 75χρονος που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικες στο Instagram - Είχε παρενοχλήσει τουλάχιστον τρία κορίτσια

Σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία και η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει στη δικαιοσύνη

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Συνελήφθη 75χρονος στη Κω που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικα κορίτσια

Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Συνελήφθη 75χρονος στην Κω για αποστολή ερωτικών μηνυμάτων σε ανήλικες

Συνελήφθη στην Κω ένας άνδρας ηλικίας 75 ετών, με τις αστυνομικές αρχές να ενεργοποιούνται, έπειτα από καταγγελία που έκαναν οι γονείς ενός 15χρονου κοριτσιού, στο οποίο φέρεται να είχε στείλει μήνυμα με άσεμνο και προκλητικό περιεχόμενο. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κω, εντόπισαν αμέσως τον λογαριασμό που διατηρούσε ο 75χρονος στο διαδίκτυο με τα πραγματικά του στοιχεία και μετά την υποβολή της καταγγελίας, ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες, πήγαν στο σπίτι του και του πέρασαν χειροπέδες. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, προέκυψε ότι ο 75χρονος είχε παρενοχλήσει με τον ίδιο τρόπο και άλλες δύο νεαρές κοπέλες πριν από μερικούς μήνες, στέλνοντας επίσης άσεμνο περιεχόμενο. Σε βάρος το

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συνελήφθη 75χρονος στη Κω που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικα κορίτσια

Στην σύλληψη 75χρονου, που κατοικεί στο νησί της Κω, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές έπειτα από καταγγελία που έκαναν σε βάρος του οι γονείς 15χρονου κοριτσιού, στο οποίο είχε αποστείλει μήνυμα με άσεμνο και προκλητικό περιεχόμενο.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ανατριχίλα: 75χρονος από την Κω έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικα κορίτσια

Στην σύλληψη 75χρονου, που κατοικεί στο νησί της Κω, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές έπειτα από καταγγελία που έκαναν σε βάρος του οι γονείς 15χρονου κοριτσιού, στο οποίο είχε αποστείλει μήνυμα με άσεμνο και προκλητικό περιεχόμενο. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κω, εντόπισαν αμέσως μετά την καταγγελία που έγινε, τον λογαριασμό που διατηρούσε ο 75χρονος στο διαδίκτυο […] Το άρθρο Ανατριχίλα: 75χρονος από την Κω έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικα κορίτσια εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Κως: Συνελήφθη 75χρονος που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικες στο Instagram

Στην σύλληψη 75χρονου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην Κω, καθώς φέρεται να έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικα κορίτσια στο Instagram. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 75χρονος είχε παρενοχλήσει τουλάχιστον τρία κορίτσια. Η σύλληψη του 75χρονου στη Κω έγινε μετά από καταγγελία που έκαναν σε βάρος του οι γονείς ενός 15χρονου κοριτσιού. Σύμφωνα με την […] The post Κως: Συνελήφθη 75χρονος που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικες στο Instagram appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Συνελήφθη 75χρονος στη Κω, έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικα κορίτσια

Καταγγελία σε βάρος του από τους γονείς ενός 15χρονου κοριτσιού, στο οποίο είχε στείλει μήνυμα με άσεμνο και προκλητικό περιεχόμενο.

Διαβάστε το στο euro2day.gr

Συνελήφθη 75χρονος στη Κω που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικα κορίτσια

Στην σύλληψη 75χρονου, που κατοικεί στο νησί της Κω, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές έπειτα από καταγγελία που έκαναν σε βάρος του οι γονείς 15χρονου κοριτσιού, στο οποίο είχε αποστείλει μήνυμα με άσεμνο και προκλητικό περιεχόμενο. Το άρθρο Συνελήφθη 75χρονος στη Κω που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικα κορίτσια εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Συνελήφθη 75χρονος στη Κω που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικα κορίτσια

Συνελήφθη 75χρονος στη Κω που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικα κορίτσιαekomninou Σαβ, 01/04/2023 - 14:30

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Κως: Συνελήφθη 75χρονος που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικες

Οι αστυνομικές αρχές, προχώρησαν στη σύλληψη ενός 75χρονου, που κατοικεί στο νησί της Κω, έπειτα από καταγγελία που έκαναν σε βάρος του οι γονείς 15χρονου κοριτσιού, στο οποίο είχε αποστείλει μήνυμα με άσεμνο και προκλητικό περιεχόμενο. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κω, εντόπισαν αμέσως μετά την καταγγελία που έγινε, τον λογαριασμό που διατηρούσε ο 75χρονος στο διαδίκτυο με τα πραγματικά Το άρθρο Κως: Συνελήφθη 75χρονος που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικες εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Συνελήφθη 75χρονος στη Κω - Έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικες

Στην σύλληψη 75χρονου, που κατοικεί στο νησί της Κω, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές έπειτα από καταγγελία που έκαναν σε βάρος του οι γονείς 15χρονου κοριτσιού, στο οποίο είχε αποστείλει μήνυμα…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Κως: 75χρονος έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικα κορίτσια

Στον ηλικιωμένο πέρασαν χειροπέδες

Διαβάστε το στο news.gr

Συνελήφθη 75χρονος στη Κω που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικα κορίτσια

Στην σύλληψη 75χρονου, που κατοικεί στο νησί της Κω, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές έπειτα από καταγγελία που έκαναν σε βάρος του οι γονείς 15χρονου κοριτσιού, στο οποίο είχε αποστείλει μήνυμα με άσεμνο και προκλητικό περιεχόμενο. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κω, εντόπισαν αμέσως μετά την καταγγελία που έγινε, τον λογαριασμό που διατηρούσε ο 75χρονος στο διαδίκτυο με τα πραγματικά του στοιχεία και μετά την υποβολή της καταγγελίας, ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες, πήγαν στο σπίτι του και του πέρασαν χειροπέδες. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, προέκυψε ότι ο 75χρονος, είχε παρενοχλήσει με τον ίδιο τρόπο και άλλες δύο νεαρές κοπέλες πριν από μερικούς μήνες, στέλνοντας επίσης άσεμνο περιε

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr

Συνελήφθη 75χρονος στη Κω που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικα κορίτσια

Στην σύλληψη 75χρονου, που κατοικεί στο νησί της Κω, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές έπειτα από καταγγελία που έκαναν σε βάρος του οι γονείς 15χρονου κοριτσιού, στο οποίο είχε αποστείλει μήνυμα με άσεμνο και προκλητικό περιεχόμενο. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κω, εντόπισαν αμέσως μετά την καταγγελία που έγινε, τον λογαριασμό που διατηρούσε ο 75χρονος στο διαδίκτυο […] The post Συνελήφθη 75χρονος στη Κω που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικα κορίτσια appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Συνελήφθη 75χρονος που έστελνε άσεμνα μηνύματα σε ανήλικα κορίτσια

Στην Κω

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Η αφρικανική σκόνη «έβαψε» πορτοκαλί όλη τη χώρα – Εικόνες αποκάλυψης και περιορισμένη ορατότητα

Intrakat: Αύξηση καθαρής κερδοφορίας κατά 3 εκατ. ευρώ το 2023

Το τηλεσκόπιο Hubble γιορτάζει τα 34 χρόνια του με μια εντυπωσιακή εικόνα του νεφελώματος Messier

Η νέα εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το μεγαλύτερο λάθος του - «Δεν είμαι ικανός να κρίνω κανέναν»

Δημοσκόπηση Opinion Poll για Ευρωεκλογές: Σαρώνουν Αυτιάς και Δήμας από ΝΔ, Μπεκατώρου και Παππάς από ΣΥΡΙΖΑ

Φωτιά στην περιοχή Σχίνοι Ζαχάρως στην Ηλεία