«Σπίτι μου»: Σε ποιες περιοχές υπάρχουν ακίνητα που πληρούν τις προδιαγραφές

12:48 - 01/04/2023

Το κέντρο της Αθήνας, τα δυτικά προάστια και τμήμα των περιοχών πέριξ του Πειραιά αναμένεται να προσελκύσουν το μεγαλύτερο μέρος…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Σπίτι μου»: Σε ποιες περιοχές υπάρχουν ακίνητα που πληρούν τις προδιαγραφές για στεγαστικά δάνεια

Το κέντρο της Αθήνας, τα δυτικά προάστια και τμήμα των περιοχών πέριξ του Πειραιά αναμένεται να προσελκύσουν το μεγαλύτερο μέρος της ζήτησης νέων ζευγαριών που επιθυμούν να αποκτήσουν πρώτη κατοικία, με βάση το πρόγραμμα «Σπίτι μου», που ξεκινά. Αντιθέτως, στα βόρεια, τα νότια και τα ανατολικά προάστια της Αττικής, θεωρείται σήμερα εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν […] The post «Σπίτι μου»: Σε ποιες περιοχές υπάρχουν ακίνητα που πληρούν τις προδιαγραφές για στεγαστικά δάνεια appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Περού: Ιθαγενείς «πειρατές» κρατούν δυο πλοία – Το ένα είναι φορτωμένο με πετρέλαιο

Καιρός – Μαρουσάκης: Επικίνδυνες καταιγίδες προ των πυλών το Σαββατοκύριακο- Προσοχή στους κεραυνούς

Χαλάνδρι: Συνελήφθη μέλος συμμορίας για κλοπές αυτοκινήτων και πλαστογραφίες

«Η Μάγισσα»: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1

Λιονέλ Μέσι: «Ασπίδα» με… αιχμές από Τσάβι - «Ίσως δεν βλέπει καθαρά τα πράγματα - Να το σεβαστούμε»

Πνευματικός: Παρερμηνεύθηκαν τα λεγόμενά μου για τους καρκινοπαθείς - Δυσφορία για τις δηλώσεις του