Βεζένκοφ: Δεν έχω γίνει ακόμη ο επόμενος Σπανούλης ή Πρίντεζης

14:18 - 01/04/2023

Ο Ολυμπιακός ακόμη κι όταν δεν παίζει καλά... νικάει! Το έκανε και χθες (31/3), απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο ΣΕΦ.

Διαβάστε Περισσότερα στο matrix24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βεζένκοφ: «Δεν έχω γίνει ακόμη ο επόμενος Σπανούλης ή Πρίντεζης»

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την 13η σερί νίκη του κόντρα στον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ, παρά το γεγονός ότι δεν έπιασε υψηλή απόδοση στο ΣΕΦ.  Ο Σάσα Βεζένκοφ πέτυχε 19 πόντους, ενώ -παρά τα 0/3 τρίποντα έως τότε- ευστόχησε και στο πρώτο και καθοριστικό τρίποντο, 3:59΄΄ πριν τη λήξη, όταν οι «πράσινοι» είχαν μειώσει στον πόντο (68-67).  ... Περισσότερα To άρθρο Βεζένκοφ: «Δεν έχω γίνει ακόμη ο επόμενος Σπανούλης ή Πρίντεζης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Βεζένκοφ: «Δεν έχω γίνει ακόμα Σπανούλης ή Πρίντεζης»

Βεζένκοφ: «Δεν έχω γίνει ακόμα Σπανούλης ή Πρίντεζης» 01/04/2023 Ούτε καν σε κουβέντα σύγκρισης δεν θα έπρεπε να μπαίνει το όνομα κανενός δίπλα σε αυτά των Βασίλη Σπανούλη και Γιώργου Πρίντεζη, σύμφωνα με όσα είπε σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Σάσα Βεζένκοφ. Μετά τη νίκη στο ντέρμπι «αιωνίων», ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ανέλυσε όσα έχουν γίνει και... πρόκειται στη σεζόν, σχολίασε τον στόχο του Κάουνας και ξεκαθάρισε ότι δεν διαλέγει αντίπαλο. Αναλυτικά η συνέντευξη του Βεζένκοφ: -Μία ακόμη φορά, αυτή η ομάδα έδειξε πως «όπλο» της είναι η δυνατότητά της να διαβάζει το παιχνίδι του αντιπάλου και ν’ αντιδρά ακόμη κι όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Βεζένκοφ: «Δεν έχω γίνει ακόμη ο επόμενος Σπανούλης ή Πρίντεζης»

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για την νίκη στο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού, τις συγκρίσεις με τους «θρύλους» του Ολυμπιακού, αλλά και την προοπτική... επιλογής αντιπάλου στα πλέι οφ της Euroleague.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Βεζένκοφ: «Δεν έχω γίνει ακόμα Σπανούλης ή Πρίντεζης»

Ο Σάσα Βεζένκοφ τόνισε με δηλώσεις του πως ακόμα δεν έχει γίνει ο ηγέτης του Ολυμπιακού όπως οι, Σπανούλης, Πρίντεζης.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ matrix24.gr

Euroleague: Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 77-75

Πρόστιμο ύψους 2.800 ευρώ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός

ΔΕΑΒ: Χωρίς θεατές Βόλος-Πανσερραϊκός

Έχασε έδαφος στη μάχη του τίτλου ο Ολυμπιακός

Εντυπωσίασε ο Πετρούνιας στους κρίκους πολύ δυνατή εμφάνιση από την εθνική ανδρών

BookTok: Η κυρίαρχη τάση για το βιβλίο από το TikTok