Εκλογές 2023 - Ανδρουλάκης: «Δεν θα πω εγώ ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός σε κυβέρνηση συνεργασίας»
23:22 - 01/04/2023
«Δεν θα πω εγώ “ποιος” σε ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής», εξήγησε ο Νίκος Ανδρουλάκης για την επιλογή του προσώπου που…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανδρουλάκης: «Δεν θα πω εγώ ποιος θα είναι πρωθυπουργός – Να είναι πρόσωπο κοινής αποδοχής»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης χαρακτήρισε επικοινωνιακό παιχνίδι της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ τον ισχυρισμό τους ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επιλέξει τον πρωθυπουργό.
Διαβάστε το στο Ανδρουλάκης: Δεν θα επιλέξω εγώ πρωθυπουργό, σε κυβέρνηση συνεργασίας πρέπει να είναι κοινής αποδοχής
Ο Νίκος Ανδρουλάκης πραγματοποίησε ομιλία στο ξενοδοχείο Elpida Resort στις Σέρρες και μίλησε για τα σενάρια συνεργασίας, το προσφυγικό και τον φράχτη στον Έβρο. «Εμείς θέλουμε να οικοδομήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό, λέγοντάς του την αλήθεια. Λέμε τι θα κάνουμε όταν θα πάρουμε την εντολή. Αυτοί τι θα κάνουν; Ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει: “Δεν με ενδιαφέρουν οι πρώτες εκλογές, ψηφίστε με αλλά θα την παραδώσω την εντολή”. Τότε γιατί να τον ψηφίσει ο ελληνικός λαός; Είμαστε μαραθωνοδρόμοι που δίνουμε σκυτάλη στις εθνικές εκλογές; Πρώτος γύρος, δεύτερος γύρος, τρίτος γύρος… μέχρι να βγει ο κ. Μητσοτάκης πρωθυπουργός; Αν είναι δυνατόν! Αυτή είναι η πλήρης περιφρόνηση του συντάγ
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr