Ραγκούσης: Τι είχα όταν μπήκα στην πολιτική, τι έχω τώρα
10:34 - 02/04/2023
O Γιάννης Ραγκούσης έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα την πλήρη δήλωση του, «τι είχα όταν μπήκα στην πολιτική, τι έχω τώρα», ρωτώντας παράλληλα τον Κυριάκο Μητσοτάκη αν «τολμάει να δώσει στη δημοσιότητα την εξέλιξη της περιουσίας του από τότε που ο πατέρας του κι αυτός μπήκαν στην πολιτική».
Διαβάστε Περισσότερα στο matrix24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ραγκούσης: Η απάντησή του για τα περιουσιακά του στοιχεία - Τι είχα όταν μπήκα στην πολιτική και τι έχω τώρα
Τι ανήρτησε στα social media
Διαβάστε το στο Γιάννης Ραγκούσης: Τι είχα όταν μπήκα στην πολιτική και τι έχω τώρα – Ανάρτηση με τα περιουσιακά του στοιχεία
Αναλυτικά περιουσιακά στοιχεία του δημοσιοποίησε ο Γιάννης Ραγκούσης, θέλοντας να απαντήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στους επικριτές του. Ο Γιάννης Ραγκούσης ξεκινά την ανάρτησή του στο facebook λέγοντας «τι είχα όταν μπήκα στην πολιτική, τι έχω τώρα», και ρωτά παράλληλα τον Κυριάκο Μητσοτάκη αν «τολμάει να δώσει στη δημοσιότητα την εξέλιξη της περιουσίας του από ... Περισσότερα
To άρθρο Γιάννης Ραγκούσης: Τι είχα όταν μπήκα στην πολιτική και τι έχω τώρα – Ανάρτηση με τα περιουσιακά του στοιχεία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ο Γ. Ραγκούσης δημοσιοποίησε το πόθεν έσχες του: «Τι είχα όταν μπήκα στην πολιτική, τι έχω τώρα»
Όπως είχε προαναγγείλει, ο Γιάννης Ραγκούσης έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα την πλήρη δήλωση του, «τι είχα όταν μπήκα στην πολιτική, τι έχω τώρα», ρωτώντας παράλληλα τον Κυριάκο Μητσοτάκη...
Διαβάστε το στο ZouglaΡαγκούσης: «Τι είχα όταν μπήκα στην πολιτική, τι έχω τώρα» – Τι λέει για την περιουσία του Μητσοτάκη
«Ο κ. Μητσοτάκης τολμάει να δώσει στη δημοσιότητα την εξέλιξη της περιουσίας του από τότε που ο πατέρας του κι αυτός μπήκαν στην πολιτική;», αναρωτιέται ο Γιάννης Ραγκούσης.
Διαβάστε το στο Ραγκούσης: «Τι είχα όταν μπήκα στην πολιτική, τι έχω τώρα» – Τι λέει για την περιουσία του Μητσοτάκη
«Ο κ. Μητσοτάκης τολμάει να δώσει στη δημοσιότητα την εξέλιξη της περιουσίας του από τότε που ο πατέρας του κι αυτός μπήκαν στην πολιτική;», αναρωτιέται ο Γιάννης Ραγκούσης
Διαβάστε το στο tanea.grΡαγκούσης: Τι είχα όταν μπήκα στην πολιτική, τι έχω τώρα – Αυτή είναι η πλήρης αλήθεια μου
Την απάντησή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως είχε προαναγγείλει, έδωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Γιάννης Ραγκούσης, με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «Κυριακάτικη Δημοκρατία», σύμφωνα με το οποίο ο πρωθυπουργός διαθέτει έπαυλη που την ενοικιάζει στην πλατφόρμα Airbnb στην Τήνο από το 2014. Μετά τις “συκοφαντίες και την εκστρατεία τόνων λάσπης” που δέχτηκε ο ίδιος από τη ΝΔ -όπως χαρακτηριστικά αναφέρει- δημοσιοποιεί τις καταθέσεις και τα περιουσιακά στοιχεία που είχε όταν μπήκε στην πολιτική το 2007 και αυτά που έχει σήμερα. Ο κ. Ραγκούσης αναφέρει ότι «οφείλω να προστατέψω όχι μόνο τον εαυτό μου και την οικογένε
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΡαγκούσης: «Τι είχα όταν μπήκα στην πολιτική και τι έχω τώρα»
Στη δημοσιότητα μέσω facebook έδωσε τα περιουσιακά του στοιχεία ο Γιάννης Ραγκούσης.
Διαβάστε το στο thebest.grΓιάννης Ραγκούσης: Στη δημοσιότητα έδωσε τα περιουσιακά του στοιχεία – «Τι είχα όταν μπήκα στην πολιτική και τι έχω τώρα»
Στη δημοσιότητα έδωσε τα περιουσιακά του στοιχεία, με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Faceboook ο Τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Ραγκούσης, δημοσιεύοντας μία πλήρη λίστα με όσα «είχα όταν μπήκα στην πολιτική και τι έχω τώρα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό κάνοντας λόγο για «συκοφαντίες και εκστρατεία τόνων λάσπης» σχετικά με τις αναφορές […]
Το άρθρο Γιάννης Ραγκούσης: Στη δημοσιότητα έδωσε τα περιουσιακά του στοιχεία – «Τι είχα όταν μπήκα στην πολιτική και τι έχω τώρα» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΡαγκούσης: Τι είχα όταν μπήκα στην πολιτική, τι έχω τώρα – Να δώσει και ο κ. Μητσοτάκης στοιχεία για την περιουσία του
Στη δημοσιότητα έδωσε ο Γιάννης Ραγκούσης την Κυριακή αναλυτικά στοιχεία για τα οικονομικά του, όπως είχε προαναγγείλει χθες, σημειώνοντας «τι είχα όταν μπήκα στην πολιτική, τι έχω τώρα» και ρωτώντας…
Ραγκούσης: Τι είχα όταν μπήκα στην πολιτική, τι έχω τώρα – Να δώσει και ο κ. Μητσοτάκης στοιχεία για την περιουσία του - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΡαγκούσης: Τι είχα όταν μπήκα στην πολιτική, τι έχω τώρα
Όπως είχε προαναγγέλει χθες, ο Γιάννης Ραγκούσης έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα την πλήρη δήλωση του, «τι είχα όταν μπήκα στην πολιτική, τι έχω τώρα», ρωτώντας παράλληλα τον Κυριάκο Μητσοτάκη αν «τολμάει να δώσει στη δημοσιότητα την εξέλιξη της περιουσίας του από τότε που ο πατέρας του κι αυτός μπήκαν στην πολιτική».Όπως είχε προαναγγέλει χθες, ο Γιάννης Ραγκούσης έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα την πλήρη δήλωση του, «τι είχα όταν μπήκα στην πολιτική, τι έχω τώρα», ρωτώντας παράλληλα τον Κυριάκο Μητσοτάκη αν «τολμάει να δώσει στη δημοσιότητα την εξέλιξη της περιουσίας του από τότε που ο πατέρας του κι αυτός μπήκαν στην πολιτική».Ειδικότερα σε μακροσκελή ανάρτηση του […]
Διαβάστε το στο thecaller.grAπάντηση Ραγκούση: Τι είχα όταν μπήκα στην πολιτική και τι έχω τώρα - Η πρόκληση στον Μητσοτάκη
Aπάντηση Ραγκούση: Τι είχα όταν μπήκα στην πολιτική και τι έχω τώρα - Η πρόκληση στον Μητσοτάκηekomninou
Sun, 02/04/2023 - 11:30
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΡαγκούσης: Τι είχα όταν μπήκα στην πολιτική, τι έχω τώρα – Αυτή είναι η πλήρης αλήθεια μου
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παραθέτει τα περιουσιακά του στοιχεία και ζητάει από τον πρωθυπουργό να κάνει το ίδιο
Διαβάστε το στο news.grΓιάννης Ραγκούσης: Τι είχα όταν μπήκα στην πολιτική και τι έχω τώρα – Ανάρτηση με τα περιουσιακά του στοιχεία
Αναλυτικά περιουσιακά στοιχεία του δημοσιοποίησε ο Γιάννης Ραγκούσης, θέλοντας να απαντήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στους επικριτές του. Ο Γιάννης Ραγκούσης ξεκινά την ανάρτησή του στο facebook λέγοντας «τι είχα όταν μπήκα στην πολιτική, τι έχω τώρα», και ρωτά παράλληλα τον Κυριάκο Μητσοτάκη αν «τολμάει να δώσει στη δημοσιότητα την εξέλιξη της περιουσίας του από τότε που ο […]
Διαβάστε το στο lamianow.grΓιάννης Ραγκούσης: «Τι είχα όταν μπήκα στην πολιτική και τι έχω τώρα»
Ο Γιάννης Ραγκούσης εξαπέλυσε επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο για «συκοφαντίες και εκστρατεία τόνων λάσπης» σχετικά με τις αναφορές για το σπίτι του στην Πάρο Στη δημοσιότητα έδωσε τα περιουσιακά του στοιχεία, με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Faceboook ο Τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Ραγκούσης, δημοσιεύοντας μία πλήρη λίστα με όσα «είχα όταν μπήκα […]
The post Γιάννης Ραγκούσης: «Τι είχα όταν μπήκα στην πολιτική και τι έχω τώρα» appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr