Δημήτρης Παπανικολάου: Συγκίνησε η κόρη του που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού – «Δέχτηκα bullying»
10:58 - 02/04/2023
Με αφορμή τη σημερινή ημέρα που έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό, ο
To άρθρο Δημήτρης Παπανικολάου: Συγκίνησε η κόρη του που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού – «Δέχτηκα bullying» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκίνησε η κόρη του Δημήτρη Παπανικολάου που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού: «Δέχτηκα bullying»
Ο Δημήτρης Παπανικολάου που έχει διαγράψει σημαντική πορεία στον χώρο του...
Διαβάστε το στο ZouglaΣυγκίνησε η κόρη του Δημήτρη Παπανικολάου που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού: «Δέχτηκα bullying»
Ο Δημήτρης Παπανικολάου που έχει διαγράψει σημαντική πορεία στον χώρο του μπάσκετ με αφορμή τη σημερινή ημέρα που έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό και με αφορμή το ότι ο ίδιος έχει μιλήσει ανοιχτά για το φάσμα του αυτισμού στο οποίο βρίσκεται τόσο εκείνος όσο και η κόρη του, βρέθηκε καλεσμένος στην […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΔημήτρης Παπανικολάου: Συγκλονίζει η κόρη του που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού
Συγκίνησε η Άρια, κόρη του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Δημήτρη Παπανικολάου, μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».Συγκίνησε η Άρια, κόρη του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Δημήτρη Παπανικολάου, μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».Η νεαρή κοπέλα που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού συγκίνησε με τα λόγια της, λίγο καιρό μετά την εξομολόγηση του γνωστού πρώην αθλητή, ο οποίος είχε γνωστοποιήσει ότι έχει διαγνωστεί με σύνδρομο Άσπεργκερ. «Όταν μου είπαν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔημήτρης Παπανικολάου: Η 17χρονη κόρη του μίλησε για τον αυτισμό και παρέδωσε μαθήματα ζωής
Η Άρια Παπανικολάου έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό που γιορτάζεται στις 2 Απριλίου.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.grΔημήτρης Παπανικολάου - Η κόρη του μιλά για τον αυτισμό: «Δέχτηκα bullying»
Ο Δημήτρης Παπανικολάου έχει μιλήσει ανοιχτά για το φάσμα του αυτισμού που βρίσκεται τόσο ο ίδιος, όσο και η κόρη του.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΔημήτρης Παπανικολάου: Συγκλονίζει η κόρη του που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού – “Βρήκα φίλους που με δέχτηκαν γι’ αυτό που είμαι”
H Άρια Παπανικολάου, κόρη του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα, Δημήτρη Παπανικολάου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι”. Η Άρια, η οποία βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, συγκλόνισε με την εξομολόγησή της. “Όταν μου είπαν οι γονείς μου ότι βρίσκομαι στο φάσμα του αυτισμού, δεν ήξερα τι να πω. Ένιωθα πως ήμουν μέσα σε ένα κλουβί […]
The post Δημήτρης Παπανικολάου: Συγκλονίζει η κόρη του που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού – “Βρήκα φίλους που με δέχτηκαν γι’ αυτό που είμαι” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΔημήτρης Παπανικολάου: Η εξομολόγηση της κόρης του που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού – «Ένιωθα πως ήμουν μέσα σε ένα κλουβί»
Ο Δημήτρης Παπανικολάου που έχει μιλήσει ανοιχτά για το φάσμα του αυτισμού στο οποίο βρίσκεται τόσο ο ίδιος όσο και η κόρη του, βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, που γιορτάζεται σήμερα στις 2 Απριλίου, η 17χρονη, Άρια μίλησε για όλα με σκοπό να […]
The post Δημήτρης Παπανικολάου: Η εξομολόγηση της κόρης του που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού – «Ένιωθα πως ήμουν μέσα σε ένα κλουβί» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr