Μιθριδάτης σε ΝΔ: Πάντα θα είμαι κόντρα στους διαχωρισμούς, τις διακρίσεις και τις στερεοτυπίλες

16:24 - 02/04/2023

Ο ράπερ Μιθριδάτης, που έγινε ευρύτερα γνωστός από το συγκρότημα «Ημισκούμπρια», που θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Νότιο Τομέα στις επικείμενες εκλογές, τονίζει πως πάντα ήταν πάντα στο πλευρό των ΛΟΑΤΚΙ και κάθε ανθρώπου γενικότερα, απαντώντας σε ανακοίνωση της ΝΔ που ζητούσε την αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια.Ο ράπερ Μιθριδάτης, που έγινε ευρύτερα γνωστός από το συγκρότημα «Ημισκούμπρια», που θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Νότιο Τομέα στις επικείμενες εκλογές, τονίζει πως πάντα ήταν πάντα στο πλευρό των ΛΟΑΤΚΙ και κάθε ανθρώπου γενικότερα, απαντώντας σε ανακοίνωση της ΝΔ που ζητούσε την αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια.Συγκεκριμένα η ΝΔ μεταξύ άλλων ανέφερε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιθριδάτης: Πάντοτε υπερασπίζομαι τα δικαιώματα γυναικών και ΛΟΑΤΚΙ κόντρα σε διακρίσεις και στερεοτυπίλες

Απάντηση στη Νέα Δημοκρατία για τις κατηγορίες περί ομοφοβίας και σεξισμού σε βάρος του δίνει μέσα από το Twitter ο ράπερ Μιθριδάτης, που από χθες είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα της Αθήνας στις ερχόμενες εκλογές.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μιθριδάτης: «Πάντα θα είμαι κόντρα στις διακρίσεις και τις στερεοτυπίλες»

Μιθριδάτης: Την υποψηφιότητα του ράπερ Μιθριδάτη με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Νότιο Τομέα της Αθήνας, ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χτες, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ εξαιτίας ορισμένων αναρτήσεων που έκανε στο παρελθόν ο καλλιτέχνης με σεξιστικό περιεχόμενο. Με ανάρτησή του στο Twitter, ο ίδιος ο Μιθριδάτης αποφάσισε […] Το άρθρο Μιθριδάτης: «Πάντα θα είμαι κόντρα στις διακρίσεις και τις στερεοτυπίλες» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Απάντηση Μιθριδάτη για τα σεξιστικά σχόλια: Πάντα θα είμαι κόντρα στις στερεοτυπίλες

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του ράπερ Μιθριδάτη στις ερχόμενες εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε έντονη πολιτική αντιπαράθεση με την ΝΔ να ζητά την αποπομπή από τα ψηφοδέλτια.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Ο Μιθριδάτης για την ΝΔ: Πάντα ήμουν κόντρα στους διαχωρισμούς, τις διακρίσεις και τις στερεοτυπίλες

«Έχω πολλά χρόνια έκθεσης στις πλάτες μου αγαπητοί μου και ο κόσμος με έχει κρίνει ήδη», αναφέρει ο Μιθριδάτης. Με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο Μιθριδάτης, που μετά την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να τον εντάξει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, έχει στρέψει πάνω του την προσοχή για απόψεις που έχει κατά καιρούς «ανεβάσει» στον λογαριασμό του και οι οποίες αποτελούσαν ωδή στον σεξισμό, επιχειρεί να απαντήσει, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως «πάντα θα είμαι κόντρα στους διαχωρισμούς, τις διακρίσεις και τις στερεοτυπίλες».  Συγκεκριμένα, αναφέρει:  «Έχω πολλά χρόνια έκθεσης στις πλάτες μου αγαπητοί μου και ο κόσμος με έχει κρίνει ήδη. Ξέρει πως πάντοτε υπερασπίζομαι

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Μιθριδάτης προς Ν.Δ.: Πάντα θα είμαι κόντρα στους διαχωρισμούς, τις διακρίσεις και τις στερεοτυπίλες».

«Έχω πολλά χρόνια έκθεσης στις πλάτες μου αγαπητοί μου και ο κόσμος με έχει κρίνει ήδη. Ξέρει πως πάντοτε υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των γυναικών, των ΛΟΑΤΚΙ και κάθε ανθρώπου γενικότερα.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας