Από τη Δευτέρα οι αιτήσεις για τη χορήγηση χαμηλότοκων στεγαστικών δανείων σε νέους
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Από τη Δευτέρα οι αιτήσεις για τη χορήγηση χαμηλότοκων στεγαστικών δανείων σε νέους – Ποιες οι προϋποθέσεις
Τη νέα στεγαστική πολιτική της κυβέρνησης εγκαινιάζει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), υλοποιώντας τη πρώτη φάση του προγράμματος «Σπίτι μου» με χαμηλότοκα δάνεια σε νέους για την απόκτηση σπιτιού. Η έναρξη των αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα πρώτης κατοικίας νέων από τη Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023, σηματοδοτεί την επανεκκίνηση της στεγαστικής πολιτικής στη χώρα μας, ... Περισσότερα
To άρθρο Από τη Δευτέρα οι αιτήσεις για τη χορήγηση χαμηλότοκων στεγαστικών δανείων σε νέους – Ποιες οι προϋποθέσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Από σήμερα οι αιτήσεις για χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια σε νέους
Ξεκινούν σήμερα, Δευτέρα οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Σπίτι μου» με χαμηλότοκα δάνεια σε νέους για την απόκτηση σπιτιού. Μέσα από την ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ...
Διαβάστε το στο ZouglaΠρόγραμμα Σπίτι μου: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τη χορήγηση χαμηλότοκων στεγαστικών δανείων σε νέους
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι για το πρόγραμμα Σπίτι μου
Διαβάστε το στο Σπίτι μου: Ξεκινούν οι αιτήσεις - Πώς θα λάβετε χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια
«Σπίτι µου»: Την πρώτη φάση του προγράμματος «Σπίτι μου» υλοποιεί η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), εγκαινιάζοντας ουσιαστικά τη νέα στεγαστική…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΟικονόμου: Μπαίνει σε εφαρμογή το πρόγραμμα χορήγησης χαμηλότοκων στεγαστικών δανείων της πολιτικής «Σπίτι μου»
Στο πρόγραμμα χορήγησης χαμηλότοκων και άτοκων στεγαστικών δανείων σε νέους, αναφέρεται με ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. «Με σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή από σήμερα Δευτέρα το πρόγραμμα χορήγησης χαμηλότοκων & άτοκων στεγαστικών δανείων σε 10.000 νέους ή νέα ζευγάρια 25-39 ετών που εντάσσεται στην στεγαστική πολιτική της Κυβέρνησης “Σπίτι μου”», επισημαίνει ο κ. Οικονόμου. «Επενδύουμε στις πολιτικές για τους νέους μας», τονίζει.
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr"Σπίτι μου": Από τη Δευτέρα οι αιτήσεις για χορήγηση χαμηλότοκων στεγαστικών δανείων σε νέους
Την πρώτη φάση του προγράμματος «Σπίτι μου» υλοποιεί η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), που θα δίνει άτοκα ή χαμηλότοκα δάνεια πρώτης κατοικίας σε νέους 25 έως 39 ετών με εισοδηματικά κριτήρια.
Διαβάστε το στο thebest.grΑπό τη Δευτέρα οι αιτήσεις για χορήγηση χαμηλότοκων στεγαστικών δανείων σε νέους - Οι προϋποθέσεις
Την πρώτη φάση του προγράμματος «Σπίτι μου» υλοποιεί η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), εγκαινιάζοντας ουσιαστικά τη νέα στεγαστική πολιτική της κυβέρνησης, που είχε σταματήσει το 2013 με την κατάργηση του τέως Οργανισμού Εργα
Διαβάστε το στο lykavitos.grΑπό αύριο οι αιτήσεις για τη χορήγηση χαμηλότοκων στεγαστικών δανείων σε νέους - Οι προϋποθέσεις
Από αύριο οι αιτήσεις για τη χορήγηση χαμηλότοκων στεγαστικών δανείων σε νέους - Οι προϋποθέσειςvdounis
Sun, 02/04/2023 - 18:12
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΠρόγραμμα Σπίτι μου: Από Δευτέρα οι αιτήσεις για τη χορήγηση χαμηλότοκων στεγαστικών δανείων σε νέους – Οι προϋποθέσεις
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι νέοι να μην διαθέτουν άλλο ακίνητο που να καλύπτει τις στεγαστικές ανάγκες τους Την πρώτη φάση του προγράμματος «Σπίτι μου» υλοποιεί η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), εγκαινιάζοντας ουσιαστικά τη νέα στεγαστική πολιτική της κυβέρνησης, που είχε σταματήσει το 2013 με την κατάργηση του τέως Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ). Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, […]
Διαβάστε το στο lamianow.grΑπό τη Δευτέρα οι αιτήσεις για χορήγηση χαμηλότοκων στεγαστικών δανείων σε νέους
Την πρώτη φάση του προγράμματος «Σπίτι μου» υλοποιεί η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), εγκαινιάζοντας ουσιαστικά τη νέα στεγαστική πολιτική της κυβέρνησης, που είχε σταματήσει το 2013 με την κατάργηση του τέως Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ). Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διοικητής της ΔΥΠΑ, Σπύρος Πρωτοψάλτης, δηλώνει ότι η έναρξη των αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα πρώτης […]
Από τη Δευτέρα οι αιτήσεις για χορήγηση χαμηλότοκων στεγαστικών δανείων σε νέους on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.grΑπό τη Δευτέρα οι αιτήσεις για χορήγηση χαμηλότοκων στεγαστικών δανείων σε νέους
Την πρώτη φάση του προγράμματος «Σπίτι μου» υλοποιεί η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), εγκαινιάζοντας ουσιαστικά τη νέα στεγαστική πολιτική της κυβέρνησης, που είχε σταματήσει το 2013 με την κατάργηση του τέως Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ). Ο διοικητής της ΔΥΠΑ, Σπύρος [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΑπό σήμερα οι αιτήσεις για χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια σε νέους (βίντεο)
Την πρώτη φάση του προγράμματος «Σπίτι μου» υλοποιεί η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), εγκαινιάζοντας ουσιαστικά τη νέα στεγαστική πολιτική της κυβέρνησης, που είχε σταματήσει το 2013 με την κατάργηση του τέως Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ). Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διοικητής της ΔΥΠΑ, Σπύρος Πρωτοψάλτης, δήλωσε ότι η έναρξη των αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα πρώτης κατοικίας νέων από σήμερα Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023, σηματοδοτεί την επανεκκίνηση της στεγαστικής πολιτικής στη χώρα μας, «μετά από περισσότερα από 10 χρόνια παντελούς έλλειψης νέων δράσεων σε αυτόν τον κρίσιμο τομέα». Όπως επισήμανε, «ως καθολικός διάδοχος του ΟΕΚ, η ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) ανέλαβε όλες τις εκκρεμότητες και υποχρ
Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr«Σπίτι μου»: Από σήμερα οι αιτήσεις για τη χορήγηση χαμηλότοκων στεγαστικών δανείων σε νέους και νέα ζευγάρια
Ποιες είναι οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια, για την ένταξη στο πρόγραμμα «Σπίτι μου» που δίνει τη δυνατότητα σε νέους και νέα ζευγάρια να αποκτήσουν τη δική τους στέγη με χαμηλότοκα δάνεια Την πρώτη φάση του προγράμματος «Σπίτι μου» υλοποιεί η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), εγκαινιάζοντας ουσιαστικά τη νέα στεγαστική πολιτική της κυβέρνησης, που είχε […]
Διαβάστε το στο evros24.grΣπίτι μου: Ξεκινούν οι αιτήσεις – Πώς θα λάβετε χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια
«Σπίτι µου»: Την πρώτη φάση του προγράμματος «Σπίτι μου» υλοποιεί η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), εγκαινιάζοντας ουσιαστικά τη νέα στεγαστική πολιτική της κυβέρνησης, που είχε σταματήσει το 2013 με την κατάργηση του τέως Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ). Σήμερα, Δευτέρα 3 Απριλίου 2023, είναι η έναρξη των αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα πρώτης κατοικίας νέων. Το […]
The post Σπίτι μου: Ξεκινούν οι αιτήσεις – Πώς θα λάβετε χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr