Γουόκαπ: «Θα ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό»
00:26 - 03/04/2023
Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε για όσα έχει πετύχει ο Ολυμπιακός, αλλά και στο μέλλον του μετά από την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποιεί.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γουόκαπ: «Θα ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό»
Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε για όσα έχει πετύχει ο Ολυμπιακός, αλλά και στο μέλλον του μετά από την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποιεί.
Διαβάστε το στο Οριστικό: Παραιτήθηκε ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό!
Ο Μίτσελ υπέβαλε οριστικά το απόγευμα της Δευτέρας (3/4) την παραίτησή του από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με πληροφορίες. Πιθανότερος αντικαταστάτης του έως το τέλος της σεζόν ο Ζοσέ Ανιγκό.
Διαβάστε το στο fosonline.grΓουόκαπ: «Προφανώς θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό» (vid)
Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε για το μέλλον του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Διαβάστε περισσότερα
The post Γουόκαπ: «Προφανώς θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό» (vid) appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΧριστοδουλόπουλος: «Θέλω να μείνω στον Άρη»
Την επιθυμία του να μείνει και την επόμενη σεζόν στον Άρη αποκάλυψε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σε δηλώσεις του. Αναλυτικά τα όσα είπε: «Κακά τα ψέματα, μετά το 2-0 μας βοήθησαν οι αλλαγές. Κάναμε μίνι rotation, πήραν ευκαιρίες παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής γιατί έχουμε ακόμη δύο αγώνες σε μια εβδομάδα. Θεωρώ ότι το […]
The post Χριστοδουλόπουλος: «Θέλω να μείνω στον Άρη» appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr