Γουόκαπ: «Θα ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό»

00:26 - 03/04/2023

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε για όσα έχει πετύχει ο Ολυμπιακός, αλλά και στο μέλλον του μετά από την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποιεί.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γουόκαπ: «Θα ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό»

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε για όσα έχει πετύχει ο Ολυμπιακός, αλλά και στο μέλλον του μετά από την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποιεί.

Διαβάστε το στο

Οριστικό: Παραιτήθηκε ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό!

Ο Μίτσελ υπέβαλε οριστικά το απόγευμα της Δευτέρας (3/4) την παραίτησή του από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με πληροφορίες. Πιθανότερος αντικαταστάτης του έως το τέλος της σεζόν ο Ζοσέ Ανιγκό. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Γουόκαπ: «Προφανώς θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό» (vid)

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε για το μέλλον του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Διαβάστε περισσότερα The post Γουόκαπ: «Προφανώς θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό» (vid) appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Χριστοδουλόπουλος: «Θέλω να μείνω στον Άρη»

Την επιθυμία του να μείνει και την επόμενη σεζόν στον Άρη αποκάλυψε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σε δηλώσεις του. Αναλυτικά τα όσα είπε: «Κακά τα ψέματα, μετά το 2-0 μας βοήθησαν οι αλλαγές. Κάναμε μίνι rotation, πήραν ευκαιρίες παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής γιατί έχουμε ακόμη δύο αγώνες σε μια εβδομάδα. Θεωρώ ότι το […] The post Χριστοδουλόπουλος: «Θέλω να μείνω στον Άρη» appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)