Μαριλένα Ράδου: «Τον έχασα όταν ήμουν 18 από την γνωστή, καταραμένη ασθένεια»
00:44 - 03/04/2023
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαριλένα Ράδου στη βραδινή εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά, την Κυριακή, στο […]
The post Μαριλένα Ράδου: «Τον έχασα όταν ήμουν 18 από την γνωστή, καταραμένη ασθένεια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαριλένα Ράδου: «Τον έχασα όταν ήμουν 18 χρόνων από την καταραμένη ασθένεια»
Η πανέμορφη ηθοποιός έδωσε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη.
Διαβάστε το στο Μαριλένα Ράδου: «Τον πατέρα μου τον έχασα όταν ήμουν 18 από την καταραμένη ασθένεια»
Η Μαριλένα Ράδου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη βραδινή εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά, την Κυριακή, στο OPEN. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί την φετινή σεζόν στη σειρά «Παγιδευμένοι» αναφέρθηκε στους αγαπημένους της γονείς και την δύσκολη διαχείριση στην απώλεια του πατέρα της. Ειδικότερα, η Μαριλένα Ράδου εξομολογήθηκε […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαριλένα Ράδου: «Τον έχασα όταν ήμουν 18 από την γνωστή, καταραμένη ασθένεια»
h Μαριλένα Ράδου μίλησε στη βραδινή εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά, την Κυριακή, στο OPEN.
h Μαριλένα Ράδου μίλησε στη βραδινή εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά, την Κυριακή, στο OPEN. Η εντυπωσιακή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί την φετινή σεζόν στο σίριαλ «Παγιδευμένοι» αναφέρθηκε από καρδιάς στους αγαπημένους της γονείς και την δύσκολη διαχείριση στην απώλεια του πατέρα της. H Μαριλένα Ράδου εξομολογήθηκε πως «οι γονείς μου θεωρούσαν ότι πρέπει να […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαριλένα Ράδου: Συγκλονίζει η ηθοποιός – «Τον έχασα όταν ήμουν 18 από την γνωστή, καταραμένη ασθένεια»
Η Μαριλένα Ράδου βρέθηκε καλεσμένη στο After Dark και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά.
To άρθρο Μαριλένα Ράδου: Συγκλονίζει η ηθοποιός – «Τον έχασα όταν ήμουν 18 από την γνωστή, καταραμένη ασθένεια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜαριλένα Ράδου: «Τον πατέρα μου τον έχασα όταν ήμουν 18 χρονών – Πάντα μου λείπει»
Το βράδυ της Κυριακής (2/4) η Μαριλένα Ράδου παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη βραδινή εκπομπή After Dark και τον Θέμη Γεωργαντά, όπου μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη «Παγιδευμένοι» αναφέρθηκε από καρδιάς στους αγαπημένους της γονείς και την δύσκολη διαχείριση στην απώλεια του πατέρα της. Ειδικότερα, η Μαριλένα Ράδου είπε τα […]
Διαβάστε το στο neolaia.grΜαριλένα Ράδου: «Έχασα τον μπαμπά μου στα 18 από την γνωστή καταραμένη ασθένεια»
Μαριλένα Ράδου: «Πάντα μου λείπει αν και είναι πολλά τα χρόνια πλέον. Με κάποιον όμως τρόπο είναι παρών. Ίσως είναι και η δική μου ανάγκη πως πόσο το δουλεύω, αλλά είναι πάρα πολλές οι φορές που είναι παρών και δεν το εννοώ μεταφυσικά. Στέλνει όμως σήματα»
Διαβάστε το στο pagenews.gr