Μαριλένα Ράδου: «Τον έχασα όταν ήμουν 18 από την γνωστή, καταραμένη ασθένεια»

00:44 - 03/04/2023

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαριλένα Ράδου στη βραδινή εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά, την Κυριακή, στο […] The post Μαριλένα Ράδου: «Τον έχασα όταν ήμουν 18 από την γνωστή, καταραμένη ασθένεια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαριλένα Ράδου: «Τον έχασα όταν ήμουν 18 χρόνων από την καταραμένη ασθένεια»

Η πανέμορφη ηθοποιός έδωσε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη.

Διαβάστε το στο

Μαριλένα Ράδου: «Τον πατέρα μου τον έχασα όταν ήμουν 18 από την καταραμένη ασθένεια»

Η Μαριλένα Ράδου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη βραδινή εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά, την Κυριακή, στο OPEN. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί την φετινή σεζόν στη σειρά «Παγιδευμένοι» αναφέρθηκε στους αγαπημένους της γονείς και την δύσκολη διαχείριση στην απώλεια του πατέρα της. Ειδικότερα, η Μαριλένα Ράδου εξομολογήθηκε […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μαριλένα Ράδου: «Τον έχασα όταν ήμουν 18 από την γνωστή, καταραμένη ασθένεια»

h Μαριλένα Ράδου μίλησε στη βραδινή εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά, την Κυριακή, στο OPEN. h Μαριλένα Ράδου μίλησε στη βραδινή εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά, την Κυριακή, στο OPEN. Η εντυπωσιακή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί την φετινή σεζόν στο σίριαλ «Παγιδευμένοι» αναφέρθηκε από καρδιάς στους αγαπημένους της γονείς και την δύσκολη διαχείριση στην απώλεια του πατέρα της. H Μαριλένα Ράδου εξομολογήθηκε πως «οι γονείς μου θεωρούσαν ότι πρέπει να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαριλένα Ράδου: Συγκλονίζει η ηθοποιός – «Τον έχασα όταν ήμουν 18 από την γνωστή, καταραμένη ασθένεια»

Η Μαριλένα Ράδου βρέθηκε καλεσμένη στο After Dark και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά. To άρθρο Μαριλένα Ράδου: Συγκλονίζει η ηθοποιός – «Τον έχασα όταν ήμουν 18 από την γνωστή, καταραμένη ασθένεια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μαριλένα Ράδου: «Τον πατέρα μου τον έχασα όταν ήμουν 18 χρονών – Πάντα μου λείπει»

Το βράδυ της Κυριακής (2/4) η Μαριλένα Ράδου παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη βραδινή εκπομπή After Dark και τον Θέμη Γεωργαντά, όπου μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη «Παγιδευμένοι» αναφέρθηκε από καρδιάς στους αγαπημένους της γονείς και την δύσκολη διαχείριση στην απώλεια του πατέρα της. Ειδικότερα, η Μαριλένα Ράδου είπε τα […]

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Μαριλένα Ράδου: «Έχασα τον μπαμπά μου στα 18 από την γνωστή καταραμένη ασθένεια»

Μαριλένα Ράδου: «Πάντα μου λείπει αν και είναι πολλά τα χρόνια πλέον. Με κάποιον όμως τρόπο είναι παρών. Ίσως είναι και η δική μου ανάγκη πως πόσο το δουλεύω, αλλά είναι πάρα πολλές οι φορές που είναι παρών και δεν το εννοώ μεταφυσικά. Στέλνει όμως σήματα»

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο