Bullying στα σχολεία: Ένα στα τρία παιδιά θύματα σχολείου εκφοβισμού - Τρόμος σε ιδιωτικό για μαθητή

08:00 - 03/04/2023

Τα στοιχεία για το bullying στα σχολεία έρχονται ξανά στο προσκήνιο μετά την άγρια επίθεση σε 15χρονο ιδιωτικού στα βόρεια…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Bullying στο Αρσάκειο: «Έπεσα θύμα σχολικού εκφοβισμού» – Νέα μαρτυρία για το ιδιωτικό σχολείο

«Έχω υποστεί και εγώ bullying, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Μου μιλούσαν άσχημα, με πείραζαν», αναφέρει απόφοιτος του συγκεκριμένου σχολείου για τον εκφοβισμό στον 15χρονο  Ανοίγουν στόματα για το bullying σε ιδιωτικό σχολείο των βορείων προαστίων. Ένας απόφοιτος, μάλιστα, του σχολείου μιλώντας μετά τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα με τον εκφοβισμό του 15χρονου […] The post Bullying στο Αρσάκειο: «Έπεσα θύμα σχολικού εκφοβισμού» – Νέα μαρτυρία για το ιδιωτικό σχολείο appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες