Κατερίνα Πλουμιδάκη: Η Ελληνίδα συγγραφέας που κινδύνεψε να πεθάνει μετά από αποτυχημένη πλαστική στα χείλη

18:58 - 03/04/2023

Η συγγραφέας Κατερίνα Πλουμιδάκη είδε την ζωή της να καταστρέφεται μετά από μια αποτυχημένη πλαστική χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης συνθετικού κολλαγόνου από την περιοχή των χειλιών.Η συγγραφέας Κατερίνα Πλουμιδάκη είδε την ζωή της να καταστρέφεται μετά από μια αποτυχημένη πλαστική χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης συνθετικού κολλαγόνου από την περιοχή των χειλιών.«Είμαι με τον άνδρα μου σε μονοήμερη εκδρομή το 2020, στο Βέιλ στο Κολοράντο, για την Ημέρα των Ευχαριστιών σε εποχή Covid. Εκεί που περπατούσαμε στο δρόμο και μιλούσαμε ελληνικά μας […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πώς είναι σήμερα η Ελληνίδα συγγραφέας που είδε τα χείλη της να «σαπίζουν» μετά από πλαστική επέμβαση

Η συγγραφέας έχει χειρουργηθεί 7 φορές, ενώ στην κατεστραμμένη περιοχή έχουν εφαρμοστεί τουλάχιστον 40 ενέσεις βλαστοκυττάρων - Δείτε φωτογαφία με τη σημερινή της εικόνα

Διαβάστε το στο

Έτσι είναι σήμερα η Ελληνίδα συγγραφέας που είδε τα χείλη της να «σαπίζουν» μετά από πλαστική επέμβαση

Η Κατερίνα Πλουμιδάκη έχει χειρουργηθεί 7 φορές, ενώ στην κατεστραμμένη περιοχή έχουν εφαρμοστεί τουλάχιστον 40 ενέσεις βλαστοκυττάρων

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κατερίνα Πλουμιδάκη: «Με έκανε εξωγήινη» – Σοκάρει με την περιπέτειά της μετά από πλαστική επέμβαση στα χείλη

Η συγγραφέας, Κατερίνα Πλουμιδάκη, μίλησε σήμερα στο LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο για την επέμβαση To άρθρο Κατερίνα Πλουμιδάκη: «Με έκανε εξωγήινη» – Σοκάρει με την περιπέτειά της μετά από πλαστική επέμβαση στα χείλη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας