Επίσκεψη της Διπλωματικής Ακαδημίας του Υπουργείου Εξωτερικών στην ΟΛΘ Α.Ε.

21:54 - 03/04/2023

Την ΟΛΘ Α.Ε. επισκέφθηκε σήμερα η ΚΖ σειρά Υποψηφίων Ακολούθων Πρεσβείας του Υπουργείου Εξωτερικών συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή της Διπλωματικής Ακαδημίας, Πρέσβη κ. Νικόλαο Γαριλίδη, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης σε Μακεδονία – Θράκη. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι Υποψήφιοι Ακόλουθοι Πρεσβείας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από στελέχη της Εταιρείας για το όραμα, την […]

Διαβάστε Περισσότερα στο myvolos.net
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίσκεψη στον ΟΛΘ από τη Διπλωματική Ακαδημία του Υπουργείου Εξωτερικών

Την ΟΛΘ ΑΕ επισκέφθηκε η ΚΖ σειρά Υποψηφίων Ακολούθων Πρεσβείας του Υπουργείου Εξωτερικών συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή της Διπλωματικής Ακαδημίας, Πρέσβη κ. Νικόλαο Γαριλίδη, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης σε Μακεδονία – Θράκη. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι Υποψήφιοι Ακόλουθοι Πρεσβείας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από στελέχη της Εταιρείας για το όραμα, την αποστολή ... Περισσότερα To άρθρο Επίσκεψη στον ΟΛΘ από τη Διπλωματική Ακαδημία του Υπουργείου Εξωτερικών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Επίσκεψη της Διπλωματικής Ακαδημίας του Υπουργείου Εξωτερικών στην ΟΛΘ Α.Ε.

Την ΟΛΘ Α.Ε. επισκέφθηκε σήμερα η ΚΖ σειρά Υποψηφίων Ακολούθων Πρεσβείας του Υπουργείου Εξωτερικών συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή της Διπλωματικής Ακαδημίας, Πρέσβη κ. Νικόλαο Γαριλίδη, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης σε Μακεδονία – Θράκη. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι Υποψήφιοι Ακόλουθοι Πρεσβείας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από στελέχη της Εταιρείας για το όραμα, την Το άρθρο Επίσκεψη της Διπλωματικής Ακαδημίας του Υπουργείου Εξωτερικών στην ΟΛΘ Α.Ε. εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ myvolos.net

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Πως η Μαγνησία άντεξε την πρόσφατη έντονη βροχόπτωση (εικόνες πριν και μετά)

Ροζ πανσέληνος απόψε και στον Βόλο

Iκανοποίηση Μπασδάνη για την 6μηνη αναστολή καταβολής φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Δώδεκα ιστορίες αστέγων σε εκδήλωση στο Δημαρχείο Βόλου

Σε διαβούλευση η επικαιροποιημένη Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση Σποράδων

Πυρ ομαδόν κατά Κασσελάκη για τις υγειονομικές δαπάνες – ΠΑΣΟΚ: «Όταν τελειώνει το reality show και αρχίζει η προγραμματική πολιτική δεν ξέρει τα στοιχειώδη»