Εκλογές 2023: «Εγώ θα είμαι πρόεδρος του κόμματος Κασιδιάρη» λέει ο πρ. Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αν. Κανελλόπουλος
22:22 - 03/04/2023
Με ένα… κόλπο προσπαθεί να ξεπεράσει το «μπλόκο» από τον Άρειο Πάγο ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ηλίας Κασιδιάρης, προκειμένου το κόμμα του να κατέβει κανονικά στις εκλογές.Με ένα… κόλπο προσπαθεί να ξεπεράσει το «μπλόκο» από τον Άρειο Πάγο ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ηλίας Κασιδιάρης, προκειμένου το κόμμα του να κατέβει κανονικά στις εκλογές.Ο διάδοχος είναι ο πρώην αντιεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, όπως επιβεβαίωσε κι ο ίδιος στο OPEN. «Όντως ισχύει. Έχει δρομολογηθεί. Χρειάζεται κάποιες διαδικασίες, καταστατικές διαδικασίες […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Εγώ θα είμαι επικεφαλής του κόμματος Κασιδιάρη» λέει ο πρώην αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος
Διαβάστε το στο Εκλογές 2023 – Κασιδιάρης: Επικεφαλής του κόμματος ο πρώην αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος
«Εγώ θα είμαι επικεφαλής στο κόμμα Κασιδιάρη στις εκλογές, έχει δρομολογηθεί». Αυτό παραδέχθηκε με δηλώσεις που έκανε απόψε ο πρώην αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος. Ο πρώην αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος θα ηγηθεί του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές της 21ης Μαΐου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο δικαστικός λειτουργός. Ο καταδικασμένος για διεύθυνση ... Περισσότερα
To άρθρο Εκλογές 2023 – Κασιδιάρης: Επικεφαλής του κόμματος ο πρώην αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο