Η Νατάσα Θεοδωρίδου καλεί on camera τον Δημήτρη Μπέτα να μιλήσει: «Έλα λίγο σε παρακαλώ, το παιδί μας είναι»

08:38 - 04/04/2023

Στην έκθεση ζωγραφικής της κόρης τους, Χριστιάνας Μπέτα, βρέθηκαν ο Δημήτρης Μπέτας και η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια, μάλιστα, […] The post Η Νατάσα Θεοδωρίδου καλεί on camera τον Δημήτρη Μπέτα να μιλήσει: «Έλα λίγο σε παρακαλώ, το παιδί μας είναι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Δημήτρης Μπέτας μιλούν για την κόρη τους, Κριστιάννα

Τα εγκαίνια της δεύτερης ατομικής έκθεσης της Κριστιάννας Μπέτα πραγματοποιήθηκαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας 4/3 στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς. Φυσικά από το πλευρό της δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γονείς της, Δημήτρης Μπέτας και Νατάσα Θεοδωρίδου, οι οποίοι κι έκαναν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών που ήταν εκεί για να […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Νατάσα Θεοδωρίδου: Φώναξε τον πρώην άνδρα της μπροστά στις κάμερες – «Έλα λίγο σε παρακαλώ, το παιδί μας είναι»

Δημήτρης Μπέτας και Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκαν στην έκθεση ζωγραφικής της κόρης τους, Χριστιάνας Μπέτα και η γνωστή τραγουδίστρια, μάλιστα, κάλεσε on camera τον πρώην σύζυγό της να μιλήσει στους ρεπόρτερ.Δημήτρης Μπέτας και Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκαν στην έκθεση ζωγραφικής της κόρης τους, Χριστιάνας Μπέτα και η γνωστή τραγουδίστρια, μάλιστα, κάλεσε on camera τον πρώην σύζυγό της να μιλήσει στους ρεπόρτερ.«Ζω από την πρώτη στιγμή της έμπνευση της κόρης μου στο σπίτι. Βεβαίως και είμαι συγκινημένη. Έχω ζητήσει από τη Χριστιάνα να ζωγραφίσει κάτι για μένα, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νατάσα Θεοδωρίδου σε Δημήτρη Μπέτα: «Έλα λίγο σε παρακαλώ, το παιδί μας είναι»

Στην έκθεση ζωγραφικής της κόρης τους, Κριστιάνας Μπέτα, βρέθηκαν ο Δημήτρης Μπέτας και η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, μάλιστα, κάλεσε on camera τον πρώην σύζυγό της να μιλήσει στους ρεπόρτερ. «Αυτό είναι που αγαπά, είναι το έργο της. Ζω από την πρώτη στιγμή της έμπνευση της κόρης μου στο σπίτι. Βεβαίως και είμαι συγκινημένη. Έχω […] The post Νατάσα Θεοδωρίδου σε Δημήτρη Μπέτα: «Έλα λίγο σε παρακαλώ, το παιδί μας είναι» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο