Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα: «Έστειλα μήνυμα στον Μπο, αλλά έμεινε στο διαβάστηκε»
12:52 - 04/04/2023
Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, η οποία απάντησε για το Survivor, τον […]
The post Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα: «Έστειλα μήνυμα στον Μπο, αλλά έμεινε στο διαβάστηκε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor All Star - Καρολίνα Καλύβα: «Έστειλα μήνυμα στον Μπο, αλλά με άφησε στο διαβάστηκε»
Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, μίλησε για το Survivor All Star, τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Μπο.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΚαρολίνα Καλύβα: «Έστειλα μήνυμα στον Μπο, αλλά έμεινε στο διαβάστηκε»
Στο «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, η οποία απάντησε για το Survivor, τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Μπο.Στο «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, η οποία απάντησε για το Survivor, τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Μπο.«Όσο ήμουν στο Survivor δεν υπήρχαν κινητά. Βλέπω τον Μάριο στον τελικό. Τα συναισθήματά μου για τον Μάριο είναι σε παύση γιατί δεν υπάρχει επικοινωνία. Δεν ξέρω αν συμβαίνει κάτι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚαρολίνα Ζακλίν Καλύβα: «Έστειλα μήνυμα στον Μπο – Έμεινε στο διαβάστηκε»
«Τα συναισθήματά μου για τον Μάριο είναι σε παύση γιατί δεν υπάρχει επικοινωνία. Δεν ξέρω αν συμβαίνει κάτι με την Ελευθερία»
Διαβάστε το στο neolaia.grΚαρολίνα Ζακλίν Καλύβα: "Έστειλα μήνυμα στον Μπο, αλλά έμεινε στο διαβάστηκε"
"Αν συναντηθούμε δεν νομίζω ότι θα υπάρχουν προστριβές"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr